Hoe maak je een Lancet

Een lancet is een medische inrichting die de huid, meestal de vingertop prikken om een ​​bloedmonster te verkrijgen. Diabetici gebruiken lancetten regelmatig om bloed te trekken om hun bloedsuiker te testen. Verschillende soorten lancetten beschikbaar, maar de meeste allemaal werken volgens hetzelfde principe. Een naald wordt hield terug tegen een veer en vastzitten. Wanneer de naald wordt losgelaten, de lente dwingt hem naar voren, het doorboren van de huid.

Instructies

•  Trek het veermechanisme tot het vastklikt. Lancetten variëren in ontwerp en kan werken op verschillende manieren. Als u onzeker bent, lees dan de instructies die bij uw lancet.

•  Gebruik een alcoholdoekje om de locatie waar de lancet gebruikt zal worden steriliseren.

•  Druk de lancet op de gesteriliseerde locatie op uw lichaam. Veel lancetten hebben een ronde einde die zal helpen bij het richten en zal ook trek de huid strak als u op drukt.

•  Laat de vergrendeling. De veer moet de naald te dwingen door de huid, het breken van de huid, zodat het bloed kan worden uitgeperst. Sommige lancetten hebben verstelbare diepte die nuttig zijn wanneer het proberen te doorbreken dikkere huid.

•  Verwijder de lancet behoren. Sommige lancetten zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, terwijl anderen zijn herlaadbaar. Hoe dan ook, de naald zelf moet slechts eenmaal worden gebruikt en moet worden verwijderd door in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.