Hoe maak je een knie Caddy met een cast

Hoe maak je een knie Caddy met een cast

Een knie-caddy is een alternatief voor een meer traditionele manier van een verblijf af van uw voeten. Als alternatief voor krukken of een rollator standaard, biedt een knie caddy toegevoegd mobiliteit en stabiliteit wanneer je gewond bent. Het comfort van een knie walker kan iedereen blessureleed zo dicht bij een normaal leven mogelijk te houden. Een knie-caddy is ideaal voor mensen die herstellen van de onderste extremiteiten operatie, breuken, verstuikingen, amputatie of voetzweren. Volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Birmingham, knie caddies zijn handig en makkelijk te gebruiken; die met behulp van de knie caddies verbruiken minder energie en zijn in staat om productiever leven te leiden, terwijl gewond.

Instructies

•  Leg het geblesseerde been. De gewonde been moet op het kussen van de knie caddy geplaatst worden. Zet de knie op het kussen, en rust de enkel aan het einde van het kussen.

•  Drijf jezelf naar voren. Te lopen met een knie-caddy, moet je jezelf voort te bewegen naar voren met behulp van uw goede voet.

•  Steer met je goede voet. Te sturen met een knie-caddy, moet je vooruit gaan met je goede voet alsof je wandelen met de knie caddy. Stuur dan de knie caddy door het manoeuvreren van de handgrepen in de richting waarin u wilt gaan. U kunt ook een lift op de handgrepen en draai de knie caddy in de richting die u wenst om te gaan.

•  Stop met je goede voet. Stoppen van een knie-caddy is over het algemeen met je goede voet. Je moet gewoon plaats uw goede voet stevig op de grond. De remmen zijn ontworpen met mate en in geval van nood te gebruiken.

Hints

  • Afhankelijk van de duur van je verwacht te zijn van je voeten, kan de knie caddies worden gekocht of gehuurd. Indien naar verwachting van je voeten voor een korte periode van tijd, het huren is een veel meer kostenefficiënte optie. Het is ook raadzaam om contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor het huren van het kopen om te zien of een knie caddy wordt gedekt door uw huidige plan.
  • Je moet voorkomen dat te snel manoeuvreren van de knie caddy, omdat dit zou kunnen leiden tot een andere blessure.