Hoe maak je een Jungiaans Therapeut zoeken

Hoe maak je een Jungiaans Therapeut zoeken

Een Jungiaanse therapeut is een professioneel opgeleide persoon die gespecialiseerd is in de behandeling van psychisch lijden. Jungiaanse analyse of therapie maakt gebruik van methoden van psycholoog CG Jung voorgeschreven. Het probeert om het evenwicht op de bewuste en onbewuste elementen van de psyche van de patiënt te brengen. Jungiaanse analyse wordt gebruikt om emotionele stoornissen zoals depressie en angst te behandelen. Het kan worden gebruikt voor algemene stress, echtelijke of familiale problemen, opvoeding en mid-life zorgen, verdriet en rouw, trauma en misbruik, een laag zelfbeeld en een gebrek aan motivatie. Aan personen die lijden aan persoonlijke problemen te helpen, kan Jungiaanse therapeuten te bereiken via een verwijzing service.

Instructies

•  Neem de Jung Professional Referral Dienst. Dit is een gratis dienst gesponsord door de New York Vereniging voor Analytische Psychologie (NYAAP). Ze bieden verwijzingen naar Jungiaanse therapeuten zich in verschillende staten en landen. U kunt contact opnemen met de Jung Professional Referral Dienst op telefoonnummer 1-646-522-6922 of per e-mail op [email protected]

•  Wacht 24 uur om een terugkeer telefoontje of e-mail van een Referral Dienst Coordinator ontvangen op het Jung Professional Referral Dienst.

•  Spreek met de Referral Dienst Coordinator. Zodra uw bericht of e-mail wordt beantwoord, zal u en de Referral Dienst Coordinator praten via de telefoon over de beste manier om uw persoonlijke situatie aan te pakken. Binnen een week, wordt u doorverwezen naar een Jungiaanse therapeut of analist.

•  Neem contact op met de Jungiaanse therapeut. De Referral Dienst Coördinator bij de NYAAP zal reeds hebben gesproken met uw genoemd Jungiaanse therapeut om de geschiktheid te verzekeren. Dit omvat het zeker de plaats en beschikbaarheid van de therapeut zijn aangenaam om jou.

Hints

  • Alle Jungiaanse analisten en psychotherapeuten die deel uitmaken van de Jungiaanse Referral Dienst hebben een post-graduate opleiding in Jungiaanse analyse op een gecertificeerd opleidingsinstituut afgerond. Ze hebben ook een eigen praktijk en zijn licentie in hun land van herkomst.