Hoe maak je een interventie voor Boulimia Hold

Een persoon met een eetstoornis lijdt, niet alleen van het lichaamsbeeld kwesties; ze kunnen ook in ontkenning over haar toestand. Als je zeker weet dat iemand lijdt aan boulimia, ofwel door te veel eten en purgeren of van overmatig gebruik van laxeermiddelen of doen gelden, kan een interventie de enige manier om haar naar haar probleem toe te geven.

Instructies

•  Spreek met haar familie en vrienden om hen die haar samen liefde voor de ingreep te brengen. Veel kan al vermoeden wat je weet dus wijzen op een vergadering waar al je verhalen kunt vergelijken en het plan van de interventie.

•  Smooth boven alle schuldgevoelens die zich kunnen voordoen bij de voorbereidende vergadering. Dit is vooral voor de ouders en familieleden van het slachtoffer boulimia. Vaak zullen ze herinneren het maken van opmerkingen over haar gewicht of uiterlijk en zal zich schuldig voelen. Hen gerust te stellen dat het belangrijkste is het huidige moment en het helpen van het slachtoffer haar schadelijk gedrag te staken.

•  Plan uw volgende zet. Het slachtoffer kan zich niet blij dat haar geheim is, maar als iedereen die betrokken is bij de interventie bereid is om hulp te bieden, zonder oordeel, kan ze overtuigd om een ​​psychische evaluatie gezondheid te wonen en beginnen met behandeling.

•  Schik voor alle betrokkenen te zijn op een gemeenschappelijke locatie waar het slachtoffer aanwezig zal zijn. Kies een moment dat het slachtoffer waarschijnlijk ontvankelijk voor suggesties te zijn. Een rustige avond thuis voor het slapen gaan is een goede keuze.

•  Begin de tussenkomst door het vertellen van het slachtoffer hoeveel je van haar houdt. Iedereen in de vergadering dienen deze één voor één te herhalen. Dit zet de toon voor een niet-confronterende interventie.

•  Ga verder met uit te leggen aan het slachtoffer dat elke aanwezige persoon weet dat ze is bulimisch en dat niemand rechters haar voor. In plaats daarvan, uit te leggen dat een eetstoornis kan iedereen overkomen op elk moment en dat is niet anders dan een visie of een gehoorprobleem. Het moet gewoon behandeling om weg te gaan.

•  Bereid je voor enige onenigheid of regelrechte ontkenning. Als het slachtoffer wordt overstuur of strijdlustig, haar niet dwingen om het probleem toe te geven. Blijf kalm en geruststellend.

•  Vraag om een compromis zonder dat het slachtoffer toegeven dat ze is bulimisch. Iets zeggen als: "We begrijpen maar we zijn gewoon vragen dat je een counseling sessie bij te wonen." Maak de vraag gemakkelijk voor haar om te voldoen aan om haar vertrouwen te winnen.

•  Ga verder met ondersteunende opmerkingen en het verzoek tot ze het daarmee eens. Op dat moment heb je de eerste stap in haar probleem aanpakken genomen.

Hints

  • Het is belangrijk om de boodschap over te brengen aan een iemand die lijdt aan een eetstoornis dat ze geliefd en waardevol voor wie ze is en niet voor haar lichaam te krijgen.
  • Boulimia patiënten kunnen een aantal medische problemen als gevolg van constante zuivering, gebruik van laxeermiddelen of veel trainen ervaren. Als de ingreep niet werkt, zie professioneel advies.