Hoe maak je een Humidor met kraanwater Veeg

Hoe maak je een Humidor met kraanwater Veeg

Humidors meestal houden sigaren op tussen de 68 en 70 graden Fahrenheit en 70 procent en 72 procent luchtvochtigheid. Humidors vereisen gedestilleerd water om het vocht te voorzien in hen, omdat gedestilleerd water doesn & rsquo; t heeft chemicaliën en mineralen die de smaak van uw sigaren kan veranderen. Terwijl je kraanwater kunt gebruiken om vegen van een humidor, ga je moeten gaan door een extra stap om het eerst te destilleren.

Instructies

•  Voeg kraanwater om een huis distilleerder. Dit apparaat mag lijken op een koffiezetapparaat. Het verwarmt het water totdat het stoom. De stoom wordt gecondenseerd in de condensor spoelen en het gedestilleerd water druppelt in een pot. Dit is kraanwater dat is gezuiverd en kan worden gebruikt voor het bevochtigen van een humidor.

•  Veeg de binnenkant oppervlak met een nieuwe spons bevochtigd met gedestilleerd water. Om dezelfde reden dat je gedestilleerd water nodig hebt, moet u een nieuwe spons gebruiken. Het zal vrij van zeep of andere chemische stoffen die van invloed kunnen zijn op de smaak van de sigaar zijn. Zorg ervoor om te vegen van al het zichtbare houten oppervlakken in de humidor.

•  terugnatten de spons met gedestilleerd water en zet het op een plastic zak in de humidor. Sluit de humidor en laat een nacht.

•  Bevochtig de spons als het droog de ​​volgende ochtend en laat het zitten nog een nacht is. Na twee dagen de spons en plastic zak kunnen worden verwijderd. De humidor heeft geabsorbeerd de benodigde vocht om sigaren te houden, al zal je nodig hebt om de hygrometer te kalibreren voordat u sigaren kunt opslaan in de humidor.

Hints

  • Don & rsquo; t gebruik papieren zakdoekjes om vegen van een humidor, omdat ze kunnen versnipperen op de houten ondergrond.