Hoe maak je een gezond veganistisch dieet maken

Veganistische diëten worden steeds populairder als meer mensen geworden gezondheid bewust. Een veganistisch dieet is het meest rigide van de vegetarische diëten becuse het alleen om het eten van plantaardig voedsel, dat alle vlees met inbegrip van vis en gevogelte, alsook zuivelproducten betekent geëlimineerd uit het dieet. Dus als u kiest voor deze stijl van eten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende voedingsstoffen.

Instructies

Hoe maak je een gezond veganistisch dieet maken

•  Vervang vlees met gezonde voeding. Experimenteer met voedingsmiddelen, zoals tofu of tempeh. Ze minder vet en calorieën dan vlees. U kunt tofu honden en soja hamburgers in reformwinkels en sommige supermarkten te vinden. Deze voedingsmiddelen zal je ook helpen de benodigde hoeveelheid eiwitten te krijgen. U kunt ook eiwitten te krijgen door het eten van linzen, noten en volle granen.

•  Vind gezonde alternatieven voor melk en zuivelproducten. U kunt de melk te vervangen door ofwel sojamelk, rijstmelk of amandelmelk. Probeer ze allemaal en zien welke het beste werkt voor jou. U kunt de eieren te vervangen door ei vervangers. Deze zijn meestal gemaakt van aardappelzetmeel. U kunt ook gebruik maken van tofu of gemalen lijnzaad gemengd met een beetje water als ei vervangers. Kaas kan worden vervangen met soja kaas of edelgistvlokken. Deze voedingsmiddelen bevatten vitamine B12, calcium en zink.

•  Eet veel groenten en fruit. U kunt het aanbod van calcium van uw lichaam te verhogen door het eten, spinazie, boerenkool, boerenkool en broccoli. Je kunt ijzer krijgen van donkergroene bladgroenten, gedroogde bonen, erwten en gedroogde vruchten. Je lichaam heeft vitamine C om het ijzer absorberen groenten. U kunt vitamine C uit aardbeien, sinaasappels en tomaten te krijgen.

•  Fix maaltijden met een verscheidenheid van voedsel. Verschillende voedingsmiddelen bevatten verschillende vitaminen en voedingsstoffen. Dus om de maximale voordelen voor de gezondheid te krijgen, meng uw maaltijden.