Hoe maak je een foto Therapy Light Box Build

Hoe maak je een foto Therapy Light Box Build

Foto-therapie wordt steeds populairder om welzijn te bevorderen. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, zoals Joseph Mercola, DO, gebruik het om seizoensgebonden affectieve stoornis, ook wel de winter depressie te behandelen. Foto therapie omvat het gebruik van full-spectrum lampen te simuleren zonlicht. De FDA heeft niet ingestemd met de verkoop van foto-therapie lichtbakken te behandelen SAD, en zo veel verzekeringsmaatschappijen dekken niet de kosten.

Een eenvoudige foto therapie lichtbak kan worden gemaakt van items die u kunt vinden in uw eigen huis of op andere wijze te kopen tegen een lokale hardware winkel. Een te maken, moet je in staat zijn om een ​​verstekzaag, hout beitel en een schroevendraaier te gebruiken.

Instructies

•  Verwijder de rechterkant van de doos. Teken twee potlood lijnen op de bodem van de doos om de positie van de stekkerdozen markeren. Op deze lijnen, markeren de posities voor montage schroeven van de surge protectors '. Bevestig de 1/2 inch schroeven. Het idee is om de stekkerdozen te centreren in het vak.

•  Snijd twee 1/2 inch vierkante inkepingen in de zijkant van de doos die u hebt verwijderd. Om elke inkeping, maken 1/2 inch snijdt in het hout met de verstekzaag. Pons het centrum met het hout beitel. Plaats de inkepingen waar de zijkant van de bodem zal voldoen wanneer u het weer vast, op het hoogtepunt van de stekkerdoos montage schroeven.

•  Lijn de bodem en zijkanten met aluminiumfolie, glimmende kant boven voor een betere reflectie. Maak de folie met lijm. Schuif de surge protectors op de bevestigingsschroeven. Bevestig de gekerfd paneel om de doos met hout schroeven.

•  Schroef de lampen in het stopcontact adapters. Steek de adapter in de surge protectors.

Hints

  • De 40 Watt fluorescerende full-spectrum lampen produceren 5.500 lumen, genoeg om natuurlijk licht te simuleren op een zomerse dag. Het plaatsen van de bollen dichter bij elkaar op de surge protectors verhoogt de output.
  • Raadpleeg altijd een gediplomeerd arts om te bepalen of lichttherapie is de juiste behandeling voor uw aandoening.
  • Gebruik twee stopcontacten aan te sluiten in uw lichtbak.