Hoe maak je een Foot Ace Bandage Wrap

Een aas bandage kan worden gewikkeld rond de voet, om ondersteuning te bieden aan de spier die een blessure heeft opgelopen. Een aas bandage kan zwelling te verminderen, houdt op een cold-pack of de doorbloeding te verbeteren. Een arts zal meestal adviseren of een voet Ace bandage is een passende behandeling.

Instructies

•  Begin bij de bovenkant van de voet. Houd de voet Ace bandage gerold met het losse uiteinde in het midden bovenaan van de voet.

•  Begin met de Ace bandage wrap rond de basis van de voet. Herhaal dit tweemaal en laat de voet Ace bandage overlap tussen de twee lagen.

•  Ga naar de Ace bandage strak langs de enkel. Wikkel de richting van de enkel door de vorming van een achtvormige vorm. Terwijl wikkelen met de voet bandage, laat de hiel blootgelegd.

•  Ga achter de enkel met behulp van een opwaartse beweging. Zodra je achter de enkel zijn gegaan, verplaatsen de bandage naar boven bewegen over de bovenkant van je voet. Neem nog een bal onder de voet te eindigen het verpakken van de Ace bandage.

•  Bevestig de voet bandage met behulp van de meegeleverde metalen clips of met chirurgische tape. Nieuwere versies ook zijn zelfklevend en geen extra behuizingen niet nodig. Wees voorzichtig niet te wikkelen of bevestig de voet bandage te strak of je kan verminderen bloedtoevoer naar de gewonde gebied.

Hints

  • U wilt uitpakken en herschikken van het voet Ace bandage minstens twee keer per dag. Tussen wikkelen, moet u de voet ongeopende vertrekken voor enkele minuten.