Hoe maak je een depressief persoon Into een psychiatrisch ziekenhuis Get

Depressie wordt naar schatting 14-20.000.000 Amerikanen elk jaar. Depressie kan een verwoestende ervaring voor de persoon die lijdt aan het zijn. Het is ook een uitdaging voor vrienden en familie die de strijd van hun geliefde getuige. De meeste mensen reageren op poliklinische behandeling en zijn in staat om te gaan met hun depressie.

Hospitalisatie kan nodig zijn indien de depressie van de persoon ernstige of resistent zijn tegen behandeling, de persoon niet in staat om voor zijn of haar zelf of wanneer er een risico van zelfverminking. Mensen kunnen profiteren van de meer intensieve behandelingen in ziekenhuizen. Velen vinden steun van het personeel en andere patiënten gunstig, en veel depressieve mensen voelen opluchting in uit de omgeving en de stress die hun depressie onderhoudt wordt verwijderd.

Instructies

Evalueer de situatie en het verkrijgen van overeenkomst aan de ziekenhuisopname

•  Praat met de depressieve persoon en, indien mogelijk, met zijn of haar psychiater, counselor, therapeut of arts. Te bepalen en vast te stellen een consensus dat de persoon zou kunnen profiteren van een ziekenhuisopname (zie referentie 1).

•  Bespreek hoe ze het kunnen proberen voor een paar dagen. Als ze willen en ze zijn niet een gevaar voor zichzelf of voor iemand anders, moet het ziekenhuis hen vrij te laten binnen 2 tot 7 dagen, afhankelijk van de staatswet. Ze kunnen petitie om vrij te komen "tegen medisch advies in" zelfs als het ziekenhuispersoneel gelooft dat de persoon een gevaar vormt voor zichzelf of anderen. Er zou een juridische hoorzitting om te bepalen of zij een risico opleveren.

•  Haal mondelinge overeenkomst van de persoon om vrijwillig gaan in het ziekenhuis.

Bepaal of onvrijwillige opname is noodzakelijk

•  Als de persoon weigert om hospitalisatie te overwegen, in overleg met de persoon arts, psychiater of therapeut. De meeste staten toestaan ​​dat een ouder of vrijheidsbenemende persoon om een ​​kind hospitaliseren onder de leeftijd van 16 jaar tegen de wil van het kind. Als de persoon is ouder dan 16 en is niet bereid om zich vrijwillig te laten opnemen, zijn er omstandigheden waarin een onvrijwillige opname kan worden gedwongen.

De meeste landen hebben bepalingen die ziekenhuisopname mandaat indien de persoon vormt dreigend gevaar voor zichzelf of voor anderen of niet in staat is om zorg te dragen voor zijn of haar zelf. Als een persoon uitdrukt suïcidale gedachten, heeft een plan en spreekt de intentie om het uit te voeren, dit garandeert meestal een ziekenhuisopname (zie referentie 2).

•  Wees bereid om verklaringen of bewijzen van de persoon dreigend gevaar voor beschadiging zorgen. De meeste staten zal een juridische gehoord binnen 24 tot 48 uur nodig om te bewijzen dat de persoon een gevaar voor zichzelf of anderen.

•  Als de persoon duidelijk moet onmiddellijk worden opgenomen in het ziekenhuis, bel 911.

Bepaal waar te gaan en bereiden voor de ziekenhuisopname

•  Bel de persoon zorgverzekeraar. Informeren over: (a) de dekking van psychiatrische ziekenhuisopname, (b) de vereiste procedures, zoals preauthorization en (c) beperkingen. Bijvoorbeeld, sommige verzekeringen beperken de dekking tot bepaalde ziekenhuizen.

•  Als je eenmaal weet wat ziekenhuizen zullen worden gedekt door de verzekering, bellen met de juiste lokale psychiatrische ziekenhuizen. U kunt opzoeken "Psychiatrische Ziekenhuizen" in het telefoonboek of Google "psychiatrische ziekenhuizen in de buurt van [uw stad]." Krijg aanbevelingen van de persoon de psychiater, therapeut of arts. Bevestigen dat het ziekenhuis (a) neemt de verzekering en (b) heeft bedden beschikbaar. Zorgen voor een tijd voor de intake.

•  Help de persoon pak. Laat ze een paar persoonlijke spullen, maar niets te waardevol. Pack identificatie, verzekeringsgegevens, 5 tot 7 dagen ter waarde van comfortabele kleding, persoonlijke hygiëne en verzorging items en leesmateriaal.

•  Maak afspraken voor de persoon om weg te zijn voor 3 tot 10 dagen. Zij moeten laten hun werkgever weten dat ze niet in voor het werk, omdat ze gaan naar het ziekenhuis. Ze hoeven niet naar de reden van de ziekenhuisopname te onthullen. Regelen voor iemand om de zorg voor hun huisdieren, indien van toepassing.

•  Rijd de persoon naar het ziekenhuis. Begeleid ze in het ziekenhuis. Ondersteunend.

Hints

  • Onvrijwillige ziekenhuisopnames moeten met voorzichtigheid worden gebruikt en alleen wanneer dat nodig is. Dit is een omstreden interventie, omdat sommige medische professionals beweren dat gedwongen behandeling is ineffectief en potentieel schadelijk.