Hoe maak je een Chiropractie Office Versier

Hoe maak je een Chiropractie Office Versier

Begin je eigen chiropractie praktijk kan zowel spannend en eng. Immers, een onafhankelijke beoefenaar houdt meer in dan het zetten van uw klinische vaardigheden om te werken. Het betekent ook het maken en uitvoeren van een succesvol bedrijf. Een deel van dat streven is het creëren van een kantooromgeving dat presenteert als zowel professioneel en comfortabel aan uw patiënten. Inzicht in de subtiele elementen die het juiste effect te creëren, kan uw kantoor een plek waar patiënten willen zijn te maken.

Instructies

•  Installeer warme verlichting. Vermijd TL-verlichting; gloeilampen en halogeenverlichting zijn minder grimmig en institutionele. Echter, wanneer TL is de enige keuze, gebruik warm wit TL-buizen en bollen. Lampen toe te voegen aan wachtkamers en kantoren waar mogelijk.

•  verf of behang in pastel of rustgevende kleuren zoals licht geel, blauw en groen. Vermijd drukke patronen en ontwerpen, evenals donkere kleur tinten, grijs en zwart. Op hetzelfde moment, houden de look professional; krijgen niet te schattig of bloemrijke. Gaan met eenvoudige ontwerpen. Aardetinten zoals bruin, beige en groen zijn ook warm en aarding.

•  Kies comfortabele, gewatteerde, gestoffeerde meubels voor uw wachtkamer en omvatten stoelen met wapens. Sommige medische ontwerpers adviseren tegen banken, vooral als u een high-verkeersstroom in uw wachtkamer. Echter, als je verwacht niet meer dan vijf personen in een tijd, een bank kan worden ontspannen en uitnodigend.

•  Hebben boekenplanken en een lezing bibliotheek met informatie over chiropractie geneeskunde in uw wachtruimte of ergens patiënten kan hen de toegang. Houd tijdschriften met betrekking tot de gezondheidszorg, lifestyle en gezond leven in uw wachtruimte en in elk kantoor of behandelkamers, waar patiënten wachten.

•  Voeg planten in uw hele kantoor - op richels, tafels, bureaus en staand of opknoping in hoeken. Planten verzachten de ruimte en geef het een menselijke touch. Echter, zijn eenvoudig en voorkomen planten die bloem of hebben een grotere kans op het triggering patiënt allergieën.

•  Hang aangenaam schilderijen en foto's, alsmede informatieve en educatieve materiaal houders op uw muren. U wilt genoeg decoratieve stukken naar het kantoor van de uitnodigende, warme gevoel te voltooien, terwijl nog het informeren van uw patiënten over chiropractische zorg en hun omstandigheden.