Hoe maak je een Car ionisator

Hoe maak je een Car ionisator

Met de komst van de klimaatbeheersing, de meeste chauffeurs houden hun voertuigen goed afgesloten, bloot te stellen aan een verscheidenheid aan verontreinigingen in de lucht. Deze verontreinigingen zijn niet altijd gefilterd door de ingebouwde klimaatregeling technologie van het voertuig. Stof, rook, uitlaatgassen deeltjes, pollen en andere deeltjes kunnen de lucht in een auto onveilig maken in verschillende mate. Een auto ionisator werkt door het produceren van negatieve ionen die zich hechten aan deze deeltjes en verwijdert ze uit de lucht.

Instructies

•  Meet het interieur van uw auto. Elke auto ionisator kan de macht van verschillende interieur lucht capaciteiten. Als je een groot gezin van drie of vier rijen stoelen, kies een ionisator die groot genoeg is om alle van de binnenlucht ruimte beïnvloeden in het busje. Aan de andere kant, als je rijdt een coupe met een klein interieur, kopen de kleinste auto ionisator u kunt vinden.

•  Kies een ionisator zonder een ingebouwde ventilator als een probleem is lawaai. De grotere ionisatoren (die nodig zijn voor voertuigen met grote binnenruimtes zijn) zijn meestal afhankelijk van fans die een zacht geluid dat vervelend kan zijn te maken.

•  Selecteer een ionisator die luchtverfrissers kunt ontvangen als u wilt dat uw auto te ruiken zoet. Sommige modellen zijn voorzien van een reservoir waarin je kunt geuren zetten. Je schakelt gewoon de luchtverfrisser functie om de functie te activeren.

•  Installeer een tweede adapter voor de sigarettenaansteker als je rijdt een groter voertuig, zoals een familie busje of een camper. De single ionisator aan de voorkant kan de lucht niet behandelen helemaal in de rug; je een tweede advies nodig om de hele auto te behandelen.

•  Reinig uw ionisator regelmatig om ervoor te zorgen dat het effectief blijft. Uiteindelijk zal de ionisator verstopt met resten worden, dus het vinden van een model dat is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Hints

  • Auto ionisatoren zijn meestal afhankelijk van een sigarettenaansteker om de macht. Als uw auto geen aansteker hebt of het niet werkt, kunt u stroom adapters die weglopen gewone batterijen te kopen.
  • Zorg ervoor dat uw ionisator produceert negatieve ionen in de lucht ioniseren, in plaats van simpelweg het produceren van ozon, dat is niet zo effectief.