Hoe maak je een Body Detox Met Sap, groenten en fruit dieet

Hoe maak je een Body Detox Met Sap, groenten en fruit dieet

Een sap detox is een populaire zuivering methode die u kunt gebruiken om het lichaam te reinigen van giftige stoffen, vernieuw de geest en zelfs een paar kilo kwijt. Het verschilt van een sap snel waar je eet alleen verse sappen. Als je doet een lichaam detox met sap, kunt u ook kleine hoeveelheden van rauwe groenten en fruit toe te voegen aan uw dieet.

Instructies

•  Bereid je lichaam voor de detox ervaring door het elimineren van alcohol, nicotine, suiker en cafeïne voor ten minste zeven dagen voordat u begint. Zorg voor voldoende water en een dagelijkse rust.

•  Verzamel de groenten en fruit. Biologische wortelen en tomaten zijn populair gepaard met selderij, spinazie, boerenkool of komkommer; probeer ze te kruiden met knoflook of uien. Appel, cranberry en ananas vruchtensappen goed werken, maar vermijd de zeer zure sinaasappelsap.

•  Drink tot 64 gram fruit of groente sap elke dag. Daarnaast drink minstens zes glazen lauw water per dag.

•  Drink alleen sappen en water voor de eerste dag. Voeg in een paar stevige fruit en groenten voor de tweede en derde dag. Op het beëindigen van de detox periode, langzaam terug naar vast voedsel.

Hints

  • Als je een lichaam detox met sap, is het belangrijk om verse groenten en fruit te gebruiken voor sappen. Gebruik maken van een sap machine thuis als nodig of koop de hoeveelheid sap je dagelijks drinkt. Vruchtensap blijft puur voor slechts drie dagen; groentesap duurt vijf dagen.
  • Het maakt niet uit hoe gezond je je voelt, altijd in overleg met uw arts voordat u begint met een soort lichaam detox programma.