Hoe maak je een beschadigde knie Strap

Hoe maak je een beschadigde knie Strap

Riem of wikkel een knie van een verwonding of bieden ondersteuning tijdens het actief behandelen. Gebruik een elastische bandage. Elastische bandages kan houden de join strak genoeg om de nodige ondersteuning te bieden zonder dat dit toegenomen ongemak. Re-wikkel de knie als het verband los of te strak zit. Afhankelijk van de reden voor het verpakken, mag u wel of niet in staat zijn om je knie te bewegen. Als u nodig hebt om uw knie te bewegen, zoals tijdens een sport, niet te strak rond het gewricht te wikkelen.

Instructies

•  Zet het been op een stevige ondergrond zoals de vloer. De knieschijf moet naar boven.

•  Houd een uiteinde van de bandage. Het uiteinde van de bandage 2 tot 3 cm boven de knie. Houd het uiteinde vast met een hand. U kunt hulp nodig.

•  Wikkel de bandage rond de knie, elkaar overlappende lagen. Wikkel de bandage stevig, maar niet te strak. Niet afgesneden circulatie. Wikkel de bandage aan ongeveer 2 tot 3 centimeter onder het gewricht. Wikkel de resterende bandage terug de knie. Plooi het einde van het verband in de top verpakking en voeg een clip plaats te houden. Voeg nog een clip aan de andere kant naar beneden te houden.