Hoe maak je een afspraak met een dokter, in een e-mail

Hoe maak je een afspraak met een dokter, in een e-mail

Het boeken van een afspraak met een arts begint een heel stuk makkelijker nu dat er meer artsen zijn het gebruik van mobiele apparaten zoals de iPad en smartphones zoals de iPhone, Blackberry en Android krijgen. Artsen geleidelijk beginnen om applicaties specifiek ontworpen om hen te helpen hun schema effectiever te beheren gebruiken. Toch is het gebruik van e in plaats van de telefoon door artsen niet tot de populariteit heeft in andere industrieën. In feite, minder dan 15 procent van de patiënten elektronisch te communiceren met hun zorgverleners, volgens een artikel van The Seattle Times.

Instructies

•  Bel uw arts. U zult waarschijnlijk krijgt een receptioniste. Vraag haar of het mogelijk is om haar e-mail adres of e-mailadres van de arts te krijgen. Vraag haar ook hoe toegankelijk de arts is per e-mail of als hij geeft de voorkeur aan een andere vorm van elektronische communicatie zoals tekstberichten of social networking.

•  Vraag uw arts bij uw volgende bezoek als ze gebruik maakt van een afspraak manager zoals Dr. Chrono aan haar afspraken te plannen. Als dat zo is, vraag haar de gemakkelijkste manier voor u om e-mail of het indienen van een afspraak in haar schema. Sommige applicaties voor de iPad om patiënten naar de kalender en boek afspraken van een arts controleren via de software.

•  Leg aan uw arts dat e-mail is de makkelijkste manier voor hem om met u te communiceren. Artsen 'kantoren hebben meer kans om u hun e-mailadres als ze weten waarom je liever op die manier te communiceren. Geef hen uw e-mailadres en wees aardig en beleefd in e-mails.

•  Vergeet niet dat uw arts heeft een persoonlijk leven, ook. Niet hound uw arts door voortdurend te e-mailen haar. Als u regelmatig een e-mail met uw arts, kan ze terug te schakelen naar alleen communiceren via de telefoon.