Hoe maak je acne Go Away Met producten Rondom het huis

Hoe maak je acne Go Away Met producten Rondom het huis

Het opruimen van puistjes moet gemakkelijk met alle acne producten op de markt zijn, maar die producten vaak hard op de huid, waardoor roodheid en droogheid, en waardoor de huid meer vatbaar voor het ontwikkelen van acne. Gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen kunnen worden gebruikt om acne te behandelen, en ze zijn zachter op de huid en vaak efficiënter bij het opruimen van vlekken. Houd in gedachten, de beste preventie voor acne begint met het drinken van veel water en het eten van een gezond dieet. Dus, open je keukenkastjes en de slag te gaan opruimen die puistjes.

Instructies

•  Was je gezicht met een mengsel van zuiveringszout en water om de huid schoon te maken. Meng 1/4 kopje zuiveringszout met 3-4 eetl. water om een ​​pasta te maken. Breng aan op de huid vochtig, de huid rond de ogen te voorkomen, en te laten stellen voor ongeveer 10 minuten of tot het droog is. Veeg voorzichtig met een nat washandje en dep de huid droog. Was deze zacht reinigingsmiddel tweemaal daags.

•  Meng 1 kopje havermout en ongeveer 1/4 kopje water tot een dikke pasta. Breng de havermout masker vers gewassen, droge huid en laten drogen gedurende ongeveer 10 tot 20 minuten. Vermijd het gebied rond de ogen. Afspoelen met warm water, en let niet te laten de havermout gaan door de gootsteen afvoer, die verstopte leidingen kunnen veroorzaken. Dep de huid droog. Gebruik dit masker drie keer per week.

•  Combineer 1 kopje water met 1 eetl. van appel cider azijn in een kleine kom. Dompel een katoenen bal in het mengsel en dep op de acne. Tweemaal daags na het wassen of na het gebruik van een masker.

•  Snijd een kleine aardappel doormidden en wrijf de gesneden kant van een stuk boven alle plaatsen met acne. Doe dit elke avond voor het slapen als er een acne. De rauwe aardappel werkt aan bacteriën die de puistjes veroorzaakt, helpen om ze te verminderen doden.

Hints

  • Test zelfgemaakte behandelingen op een klein deel van de huid eerst te zijn dat er geen reactie van tevoren op het hele gezicht.