Hoe maak Herbal Spray om muggen weg te houden

Hoe maak je een natuurlijke kruiden-oplossing die die vervelende muggen en bijtende zwarte vliegen weg te houden te maken.

Instructies

•  in je maatbeker voeg het volgende toe:
1/2 theelepel Lemongrass etherische olie, 1/4 theelepel cederhout etherische olie, 1/4 theelepel eucalyptus, 1/2 theelepel lavendel, 1 & 1/2 theelepels van polysorbaat 20 Als u niet polysorbaat 20 hebben, maar zeker te schudden zeer goed voor het spuiten en doe dit mengsel niet in uw ogen.

•  Meng de essentiële oliën en polysorbaat 20 samen in uw maatbeker eerste. zodra mengsel wordt gecombineerd, is het veilig om commentaar in 4 oz. van Witch Hazel. Uw oplossing kan troebel zijn, dit is normaal en moet binnen 24 uur te verwijderen.

•  Giet uw skeeter skatter mengsel in uw 4 oz. spuit en zorg ervoor om het te houden bij de hand wanneer je toevallig uit en over zijn. Dit is een geweldige manier om die muggen weg te houden zonder al die andere schadelijke ingrediënten die zo veel van de commerciële muggenwerende middelen bevatten.

Hints

  • Tip: Voor elke 1/2 theelepel van essentiële olie, moet u gelijke hoeveelheden van de polysorbaat 20, dat wil zeggen toe te voegen. als je 1 theelepel olie toe te voegen, moet u 1 theelepel polysorbaat 20 toe te voegen, zal dit uw essentiële oliën te houden van het scheiden van de toverhazelaar.
  • Dit is uitsluitend voor uitwendig gebruik. Laat je niet in de ogen verstuiven. Als het product krijgt in de ogen, onmiddellijk spoelen met water.