Hoe lid worden van een communautaire Supported Agriculture boerderij

Hoe lid worden van een communautaire Supported Agriculture boerderij

Community Supported Agriculture (CSA) boerderijen zijn degenen die het mogelijk maken het publiek om een ​​"aandeel" van de producten van een boerderij te kopen door het betalen van een vergoeding aan het begin van het groeiseizoen. Er zijn naar schatting 1.700 CSA boerderijen in Noord-Amerika.

Instructies

•  Controleer uw lokale krant of de website voor een lijst van CSA boerderijen in uw omgeving. Of zoek in de nationale databank van de Robyn Van En Centrum op Wilson College (zie Resource).

•  Kies een boerderij die in uw schema past. Sommige boerderijen leveren uw wekelijkse aandeel van producten met een pick-up punt in de stad of rechtstreeks naar uw huis. Andere moet u het op te rapen op de boerderij.

•  Selecteer een pay regeling die past bij uw behoeften. Een volledige aandeel biedt meestal genoeg ingrediënten voor een gezin van vier. Half-aandelen en mini-aandelen zijn ook beschikbaar of u samen kunt gaan met andere mensen om een ​​aandeel te verwerven.

•  Pak je aandeel food elke week een keer de oogst begint. Aandelen lopen door het groeiseizoen, 18 weken of zo, of langer. Wekelijkse aandeel genieten van producten en soms ook andere producten van de boerderij.

•  Bereid gezonde maaltijden met de boerderij-verse producten. Als het bedrag hoger is dan uw wensen, laat wat op de boerderij, een feestje of een blikje en extra producten te behouden.

Hints

  • CSA boerderij aandelen mogen niet voor iedereen. Als u alleenstaand bent of niet koken thuis veel, zal de wekelijkse aandeel waarschijnlijk te veel eten zijn.