Hoe lang gaan de Borden en symptomen van de menopauze Laatste?

Voor de meeste vrouwen de menopauze optreedt tussen het midden van de jaren '40 en midden jaren '50. Oestrogeen en progesteron niveaus dalen, menstruatie steeds onregelmatiger en tal van fysieke en emotionele symptomen kunnen optreden. Deze pre- of perimenopauzale fase kan duren tot acht jaar, in de aanloop naar en met het jaar na de laatste menstruatie.

Twee Fasen van Menopauze

Menopauze wordt gewoonlijk verdeeld in twee fasen. Perimenopauze omvat de jaren voorafgaand aan de laatste periode, en postmenopause omvat de jaren na de laatste menstruatie.

Perimenopauze

De eerste fase van de menopauze is de perimenopauze, die kan beginnen met acht tot 10 jaar voor de laatste menstruatie. Symptomen tijdens deze fase in ernst, maar zijn doorgaans voorzien van een onregelmatige menstruatiecyclus, opvliegers en onregelmatig slaappatroon.

Postmenopause

Na één jaar na uw laatste menstruele cyclus, wordt u geacht te zijn bereikt menopauze. De jaren na zijn postmenopause beschouwd.

Tekenen en symptomen van de menopauze

Tekenen en symptomen van de menopauze zijn onder andere opvliegers, onregelmatig slaappatroon, onregelmatige menstruatie, verlaagde vruchtbaarheid, dunner wordend haar, een toename van buikvet, stemmingswisselingen, en een verlies van volheid in de borsten.

Het beheren van symptomen van de menopauze

Tijdens de stadia van de menopauze, eet zeker een uitgebalanceerd dieet, rijk aan vitaminen en mineralen, en regelmatig te bewegen. Gezonde gewoonten kan helpen afweren van ziekten en aandoeningen die vaker voorkomen bij postmenopauzale vrouwen, met inbegrip van osteoporose en hart-en vaatziekten te worden.