Hoe lang duurt het voor Mastic Gum uit te roeien H. pylori?

Hoe lang duurt het voor Mastic Gum uit te roeien H. pylori?

Helicobacter pylori is een bacterie die is geassocieerd met indigestie, ontsteking van de maagwand, maagzweren en maagkanker. H. pylori kunnen worden uitgeroeid met antibiotica en maagzuur onderdrukkende middelen, maar het regime algemeen produceert ongewenste neveneffecten. Mastiekgom kan dienen als een alternatieve behandeling voor de uitroeiing van H. pylori.

Beschrijving

Mastic gum is een natuurlijke hars is afgeleid van de stam en takken van de mastiek bush. De heldere kleverige vloeistof stolt binnen 15 tot 20 dagen, en vervolgens gemalen tot een fijn poeder en in capsules voor orale toediening.

Dosis

Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Phytomedicine" in 2010, een groep van Griekse gastro-enterologen bepaald dat een 14-daagse behandeling met mastiekgom uitgeroeid H. pylori in 31 procent van de patiënten die 350 mg en 39 procent van de patiënten die 1000 mg van mastiekgom driemaal daags. Dr Michael Janson, de oprichter van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde in Barnstable, Massachusetts, beweert dat typische mastiekgom regimes bereik van 500 tot 2000 mg per dag gedurende twee tot drie maanden.

Expert Advies

Hoewel de mastiekgom studie onaanvaardbaar eradicatiepercentages heeft hebben in vergelijking met conventionele antibiotica en zuur-onderdrukkende therapie de wetenschappers die de studie uitgevoerd geconcludeerd dat een aanvaardbaar alternatief voor patiënten niet bereid of niet te tolereren, conventionele behandeling te kunnen regimes.