Hoe krijg je ontdoen van een overmatige groei van Darmbacteriën?

Intestinale bacteriële overgroei (SIBO) wordt gedefinieerd als de aanwezigheid van meer bacteriën dan gewoonlijk in de dunne darm. De bacteriën zijn meestal vergelijkbaar met het type die groeien in de dikke darm. Veel voorkomende symptomen van SIBO zijn opgeblazen gevoel, diarree, gas en pijn. Helaas kan SIBO een moeilijke voorwaarde om zich te ontdoen van zijn.

SIBO

SIBO is meestal het gevolg van problemen met de intestinale spieren of verstoppingen. Als het orgaan niet goed functioneert, kunnen bacteriën gemakkelijk vast komen te zitten en zich te vermenigvuldigen. Terwijl antibiotica zijn nuttig voor het doden van deze bacteriële overgrowths, zij niet het onderliggende probleem op te lossen, en de symptomen van SIBO zijn waarschijnlijk terug te keren wanneer de bacteriën weer begint te accumuleren. Een probleem van SIBO is dat patiënten zal moeten continu terug te worden gelegd op antibiotica zodra de symptomen terugkomen of zelfs gehouden op hen.

Antibiotica

Uw arts kan hebben om te experimenteren met verschillende antibiotica voordat hij vindt het juiste is om uw SIBO behandelen. De meest voorkomende recept is een 10-daagse cyclus van neomycine, maar soms meer dan één wordt gebruikt in combinatie zoals levofloxacine en metronidazol. Een nadeel voorschrijven van langdurige antibiotica die bacteriën resistent kunnen worden om de geneesmiddelen als meest gebruikt en er zijn ook veel bijwerkingen geassocieerd met hun gebruik.

Probiotica

Een andere veel voorkomende behandeling voor SIBO is probiotica, die levende bacteriën die traktatie andere schadelijke bacteriën te helpen zijn. U kunt deze kopen bij de meeste reformwinkels, de meest voorkomende typen zijn lactobacillen en bifidobacteriën. Sommige probiotica de bacteriesoort die in yoghurt. Hoewel het proces van probiotica wordt niet volledig begrepen, wordt gedacht dat ze werken door het stoppen van de groei van andere bacteriën of gewoon kappen algemene ontsteking.