Hoe kom ik erachter mijn bril Prescription

Hoe kom ik erachter mijn bril Prescription

Wanneer een oogarts onderzoekt uw ogen, ze grafieken in uw administratie een recept voor corrigerende lenzen als je ze nodig hebt. Vaak is de oogarts is in een privé-praktijk en de ontwerper frames en lenzen biedt zij te duur zijn. U kunt goedkopere brillen bij discounters, optische winkels die coupons en kortingen, via postorder en online aan te bieden. Het krijgen van uw recept van uw contactlensspecialist is niet een moeilijk proces en kunt u honderden euro's besparen op recept brillen.

Instructies

•  Vraag uw oogarts voor uw recept als je je ogen onderzocht. Ze moet het aan u te leveren, volgens de Federal Trade Commission. De meeste professionals begrijpen dat veel ziektekostenverzekering plannen hebben geen betrekking op of bieden kortingen op brillen. De plaats waar u besluit om uw bril te krijgen kan een beleid dat het recept minder dan drie maanden en maximaal een jaar oud zijn. Dit is voor uw bescherming, omdat de visie snel kunnen veranderen in mensen met een slecht gezichtsvermogen, medische problemen of andere omstandigheden die de visie van invloed zijn.

•  Neem uw ​​huidige bril naar een plek die brillen, zoals LensCrafters of Pearle Vision uitdeelt. De technicus kan het recept in uw lenzen te bepalen door de invoering van de brillen op een lensometer machine. Dit is een verstandig idee alleen als uw visie is helder en uw huidige recept is goed voor u werkt. Sommige mensen hebben de visie dat verandert elk jaar, anderen nooit een nieuw recept of slechts om de vijf of 10 jaar nodig hebben. Volg de aanbevelingen van uw contactlensspecialist van of u een oogonderzoek nodig.

•  Stuur een kopie van uw recept om de online optische dispensarium. Je kunt ook de optische winkel van uw keuze, toestemming om een ​​kopie van uw recept te krijgen van uw oogarts. Dit is een uitstekende manier om goedkopere frames en lenzen te vinden.

Hints

  • Het is altijd een verstandig idee om een ​​kopie van uw glazen recept oog in uw portemonnee in geval van een ongeval of als je ze verliest. Het recept kunt u een ander paar in noodgevallen snel te krijgen. Dit is vooral belangrijk voor diegenen die veel reizen.
  • Laat uw bril niet weg te gooien als je eenmaal een nieuw paar. Ze zullen van pas komen als een extra paar als je verliest of breken uw reguliere bril. Doneren oude bril aan goede doelen, zoals de Lion's Club, Geef de Gift of Sight of de Unite voor Sight organisatie. (Zie bron 1)
  • Neem geen risico met uw visie niet nemen. Als u regelmatig geconfronteerd wordt met hoofdpijn, vermoeide ogen of andere problemen met het gezichtsvermogen, heb je oog arts u een examen.