Hoe kan ik zoeken een Doctor's Geschiedenis

Hoe kan ik zoeken een Doctor's Geschiedenis

Zijn opleiding, educatieve achtergrond, of disciplinaire geschiedenis - - U mag nieuwsgierig naar een nieuwe physicianâ € ™ s geschiedenis zijn, maar kan er niet zeker waar te beginnen met zoeken. Hoewel online zoeken bedrijven en de arts ratings sites zijn opgedoken op het internet veelbelovende achtergrondinformatie over een dokter, de informatie die zij verstrekken bereiken in kwaliteit en degelijkheid - en de bedrijven rekenen vaak steile vergoedingen voor welke informatie ze hebben. Zoek een Doctora geschiedenis € ™ s bestaat uit vier eenvoudige stappen, elk gebaseerd op vertrouwde professionele en regelgevende informatie bronnen.

Instructies

•  Bel uw staatsraad van de geneeskunde. State Medical Boards reguleren van de uitoefening van de geneeskunde in de staat grenzen en gegevensbestanden te behouden op alle artsen in licentie gegeven aan geneeskunde uit te oefenen in die staat. Staat planken van de geneeskunde databestanden - die beschikbaar zijn voor het publiek - alleen geen informatie over een physicianâ € ™ s werk geschiedenis binnen de staat, maar bieden ook informatie over zijn opleiding, de opleiding van ervaringen en eventuele disciplinaire maatregelen. Hoewel de Federatie van State Medical Boards biedt een vergoeding op basis van service aan de achtergrond rapporten op hun artsen te verstrekken, deze informatie is vrij verkrijgbaar bij elke afzonderlijke staat medische raad; Dit vereist echter extra tijd voor onderzoek.

•  Identificeer professionele en certificatie-organisaties met betrekking tot zijn specialiteit. Bijna alle artsen behoren tot één of meer verenigingen, variërend van lokale medische verenigingen om nationale organisaties die hun specialiteit - en deze groepen te onderhouden biografische informatie over hun leden. Veel groepen geven informatie over onderwijs, opleiding en werk geschiedenis aan het publiek als onderdeel van de arts zoekfuncties. Bijvoorbeeld, kunt u zoeken naar informatie van uw arts op de websites van de cardiologie professionele organisaties. Artsen die raadscertificatie ontvangen van een of meer medische planken bieden ook achtergrondinformatie bij de certificerende organisaties. U kunt leren of uw arts heeft huidige bestuur certificering in één of meer specialistische gebieden door te zoeken door de American Board of Medical Specialties website. De ABMS search tool biedt onderwijs en opleiding informatie over uw arts, alsmede de status van zijn board certificeringen.

•  Contact ziekenhuizen, zowel degene waar uw arts heeft momenteel toelaten privileges, maar het opsporen van de ziekenhuizen waar hij heeft gewerkt in het verleden. Hoewel de ziekenhuizen waar hij heeft gewerkt zal een deel van zijn gegevens bestand met de staat licentie boord te zijn, kunt u ook de ziekenhuizen direct bellen om te controleren of uw arts er medicijnen heeft beoefend.

•  Vraag uw verzekeringsmaatschappij, omdat zorgverzekeraars behouden netwerken van artsen in en rond uw gemeenschap om de gezondheidszorg diensten aan u te leveren. Omdat ze vormen deze netwerken, gezondheid van de plannen te behouden directories van artsen dat de informatie over artsen bevatten, variërend van basis achtergrond informatie - zoals onderwijs of de raad certificeringen - om awards verzameld voor de kwaliteit van zorg.