Hoe kan ik Reparatie een Plug in voor een Homedic Massage Kussen?

Hoe kan ik Reparatie een Plug in voor een Homedic Massage Kussen?

Homedic is een grote producent van gezondheids-en wellness-apparatuur, variërend van voetbaden tot stromend water fonteinen en rugmassage kussens. Als je een massage kussen die wordt aangesloten op een stopcontact, is het mogelijk om de metalen uitsteeksels beschadigd aan de stekker. Als de tanden verbogen of beschadigd, gaat het niet om in een lokale stopcontact. Om gebruik te maken van de massage kussen terug te krijgen, moet je de pinnen van de stekker te repareren.

Instructies

•  Buig de stekker met een tang. Het metaal is niet moeilijk om te manipuleren; gewoon werken langzaam, anders kan je afbreken van de stekker. Zodra de tanden zijn recht, sluit deze aan op uw stopcontact.

•  Breng metal cleaner aan de tand als het corrosie opbouw. De corrosie voorkomt dat u de stekker in elk verkooppunten en ontvangen van een elektrische stroom. U kunt de metalen reiniger gebruiken voor koperen of metalen schalen.

•  Veeg het gebied schoon na een paar minuten. Verwijder de corrosie met een vochtige doek om de metalen uitsteeksels onthullen. Vermijd het gebruik van het apparaat totdat het volledig droog is.

•  Sluit de metalen plug aan een lokale stopcontact en zet hem aan voor een massage.