Hoe kan ik Gewichtstoename op een veganistisch dieet?

Hoe vreemd het ook mag klinken, sommige veganisten proberen om gewicht te winnen. Of als gevolg van een fitness-regime of medische redenen, mensen op een veganistisch dieet moeten vaak hun lichaamsmassa verhogen. Niet alle veganisten zijn stereotypically mager en wegkwijnen. Er zijn zelfs veganistische bodybuilders. Hetzelfde principe van de gewichtstoename van toepassing als met een omnivoor dieet: Eet meer calorieën dan u gebruikt. Wanneer niet consumeren dierlijke vetten en eiwitten, maar er zijn speciale overwegingen worden gemaakt.

Basics

Weten wat basis informatie over voeding is essentieel voor het verkrijgen van gewicht als een veganistisch. Verbruiken meer calorieën in een dag dan je verbrandt en je gewicht. Verbruiken minder calorieën in een dag dan je verbrandt, en je gewicht te verliezen. Nuttigen van het juiste type calorieën is ook belangrijk. Het eten van veel enkelvoudige suikers zal op gewicht, maar dat is niet erg gezond. Haal je calorieën uit eiwitten, gezonde vetten en complexe koolhydraten.

Eiwit

Het eten van veel eiwitten is de sleutel tot het aantrekken van de spiermassa. Het consumeren tussen 1 g en 2 g eiwit per kilo spiermassa doet de truc. Neem je totale lichaamsgewicht, aftrekken van het bedrag van uw gewicht dat afkomstig is van lichaamsvet, en dan eten 1g eiwit per resterende pond, elke dag. Noten en bonen en andere peulvruchten zijn eiwitrijke veganistisch voedsel. Met een grote verscheidenheid van aminozuren, die helpen bouwen spieren.

Vet

Het krijgen van genoeg vet is belangrijk, vooral voor veganisten. Gezonde oliën (zoals lijnzaadolie, die rijk aan omega vetten) en moeren voorzien overvloedige hoeveelheden onverzadigde vetten. Kleine hoeveelheden van verzadigde vetten zijn ook nodig. Vind deze in kokosmelk en olie.

Calorie Laden

Eet meer calorieën in een dag dan je verbrandt. Drink veel eiwit shakes, zet noten en oliën in je eten en eet calorierijke groenten en fruit, zoals avocado's, bananen en rozijnen. Complexe koolhydraten leveren energie en calorieën. Eet veel volkoren brood, aardappelen en volkoren pasta.

Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk, het maakt niet uit waarom je gewicht toeneemt. Zonder regelmatig te oefenen, zullen al uw overtollige calorieën zetten in vet. Je nodig hebt om spiermassa op te bouwen om gezond te zijn.