Hoe kan ik Gewichtstoename in een week?

Hoe kan ik Gewichtstoename in een week?

Gewichtstoename is simpel: meer calorieën dan je verbrandt. Een pond is ongeveer gelijk aan 3500 calorieën. U kunt gewicht op een gezonde manier als u uw dieet en lichaamsbeweging routine te veranderen. Hier zijn enkele van de manieren waarop je een paar kilo kan toevoegen. Als u probeert deze gewichtstoename technieken, maar hebben geen geluk, een bezoek aan een arts om ervoor te zorgen dat u niet lijdt aan een verborgen gezondheidsproblemen.

Instructies

Weight Gain Tips

•  Verhoog je calorie-inname. De hoeveelheid calorieën die je nodig hebt is afhankelijk van leeftijd, gewicht, lengte, geslacht en niveau van activiteit. Gebruik een online calorie calculator, zoals die op de website van de Mayo Clinic, om te bepalen hoeveel je elke dag nodig hebt. Als je eenmaal weet hoeveel je nodig hebt, kunt u uw calorie-inname dienovereenkomstig te verhogen.

•  Eet vaker. Toename van het aantal maaltijden dat je eet elke dag van twee naar drie tot maximaal vijf of zes. Vul ze met voedselrijke voedingsmiddelen, zoals volkoren brood, pasta's en granen, groenten en fruit, vetarme zuivelproducten, en magere eiwitbronnen, zoals noten, zaden en bonen, volgens de Mayo Clinic.

•  Besteed aandacht aan wat je drinkt. Vervang light frisdranken, koffie, thee en drankjes die weinig calorieën met smoothies, shakes en dranken die een hogere calorie en voedingswaarde hebben. Het toevoegen van lijnzaad aan uw drankjes ook calorieën. Ook niet te drinken tijdens de maaltijd. De Mayo Clinic adviseert het drinken van 30 minuten voor of na het eten, zodat je niet vullen zo snel terwijl je eet.

•  Kies snacks die rijk zijn aan calorieën. Probeer noten, pinda-boter-en-jam broodjes, plakjes vlees en kaas, gedroogd fruit, avocado wraps of trail mix. Ook eet een snack voor het slapen gaan.

•  Eet gezonde vetten. Als u meestal vasthouden aan magere melk, voeg 1 procent of 2 procent melk in plaats. Vul op noten, yoghurt, avocado's, vis en zoals mager vlees zoals kalkoen en kip.

•  Verwen uw zoete tand. Maar maak je niet behandelt met lege calorieën kiezen. Kies snoepjes met voedingsstoffen, zoals zemelen muffins, yoghurt, fruit taarten, mueslirepen en energierepen.

•  supplementen toevoegen. Als je niet genoeg calorieën uit het voedsel dat je eet, WebMD raadt het proberen van een supplement, zoals Zorg, tussen uw maaltijden.

•  Bulk up. Terwijl de oefening snel verbrandt calorieën, probeer gewichtheffen om je spiermassa, dat is dichter dan vet en weegt meer te verhogen.

Hints

  • Extreem gewichtsverlies of gewichtstoename in een korte tijd kan ongezond zijn. Raadpleeg uw arts voordat u een dieet of fitness plan te starten en als u nog vragen of opmerkingen.