Hoe kan ik Gewichtstoename Als men niet Eat Meat?

Hoe kan ik Gewichtstoename Als men niet Eat Meat?

Er zijn verschillende redenen een vegetarisch kan ondergewicht. Omdat vegetariërs geen vlees eet, hun vetinname is meestal laag. Andere redenen kunnen onder meer darmklachten, parasieten, overmatige inname van vezels of gewoon niet genoeg te eten. Volgens de Vegetarian Society, het eten van energierijke voeding is belangrijk voor gewichtstoename. Een energierijke voeding: de totale calorieën in verhouding tot het gewicht van het voedsel. Groenten zijn meestal geen energie dichte dus ondergewicht vegetariërs moeten zoeken naar alternatieve energiebronnen.

Instructies

Eten Strategies

•  Verhoog de ​​hoeveelheid voedsel dat je eet. Eet regelmatig om gewicht te winnen. Sla geen ontbijt. Haast je niet door middel van maaltijden. Langzaam eten in een ontspannen sfeer helpt bij het verteringsproces. Als wijn tolereren, een glas met een maaltijd hulp bij de spijsvertering, volgens de Vegetarian Society.

•  Voeg een beetje goed vet en suiker aan het dieet. Vet en suiker zal helpen met gewichtstoename. Vet is de grootste bron van energie uit voeding. Voorbeelden van goede vetten toevoegingen zijn olijfolie of kokosolie. Deze oliën kunnen worden gebruikt om voedsel te frituren. Room, boter, volle melk, kaas, avocado en olijven kunnen worden toegevoegd aan het dieet. Als je een veganistisch, cashewnoten crème is een goede vervanger. Goede suikers onder meer fruit, honing en jam.

•  eiwit toevoegen aan uw dieet om gewicht te winnen. Eiwit is van vitaal belang voor het immuunsysteem en reparatie. Voorbeelden van voedingsmiddelen die eiwit dat geen vleesproducten bevatten sojaproducten, noten, granen, zaden, pompoen, kikkererwten, yoghurt, eieren en melk te voorzien. Notenpasta, zoals hazelnoot, zijn een uitstekend alternatief voor vlees eiwit. Andere voedingsmiddelen die eiwit zijn afgeleid van zuivel behoren vla en pudding.

•  sauzen gemaakt met boter, tofu of crème, evenals andere rijke voedingsmiddelen toevoegen aan uw dieet. Eet ijs of maken groente- en mengsels als een drankje. Voeg de honing en noten aan het mengsel voor nog meer energie-rijke voedingsmiddelen.

Hints

  • Als u nog steeds gewicht te verliezen of niet voldoende niet in gewicht, in overleg met uw arts. De arts kan u een recept voor supplementen.