Hoe kan ik een rolstoel Tire Repair

Hoe kan ik een rolstoel Tire Repair

Rolstoelbanden verschillen van de banden van een auto. De banden op een rolstoel vast, hetzij gevuld met schuim of rubber materieel dezelfde als de buitenzijde van de band. Zonder binnenbanden, de banden van een rolstoel niet onder deflatie. Wanneer een rolstoel band schade ondervindt, moet het worden vervangen door een nieuwe solide tire.This kan worden gedaan door te wrikken uit de oude en stretching een gloednieuwe op de velg.

Instructies

•  Open de rolstoel volledig en zet deze in de open stand. Leg de rolstoel plat op zijn kant met de beschadigde band recht omhoog wijst. Wrik de beschadigde band met een band nieuwsgierige sleutel door het buigen iets terug de rand van de band waar het voldoet aan de velg.

•  Druk op de rand van de nieuwsgierige moersleutel in tussen de kleine ruimte tussen de band en de velg. Trek langzaam omhoog op de sleutel en druk vervolgens op de sleutel naar beneden. Ga door met dit totdat de band begint te los op de velg.

•  Stel de sleutel naar beneden en stevig grip van de band. Trek de band beginnend bij de losgemaakte gebied. Stel de beschadigde band opzij. Neem de nieuwe band en verwijder de verpakkingen. Plaats de binnenzijde van de rubberen band in de sleuf velg van het wiel.

•  Rek de band rond de velg, als je een rubberen band rond iets zou strekken. Inspecteer de band om ervoor te zorgen dat de hele binnenstad band geschikt is nauwsluitend in de velg van het wiel.