Hoe je Rosacea behandelen met Msm

Hoe je Rosacea behandelen met Msm

Rosacea is een chronische huidziekte die wordt gekenmerkt door aanhoudende roodheid, zichtbare bloedvaten, en hobbels die er uitzien als puistjes. Het beïnvloedt vooral de middelste derde deel van het gezicht. Het is niet levensbedreigend, maar kan onaangenaam zijn. Het kan ook leiden tot een individu zelfbewust. Er zijn behandelingen die helpen bij het beheren van de symptomen. Een van deze is MSM (methylsulfonilmethane). Het is een zwavel die biologisch beschikbaar en niet-toxisch.

Instructies

MSM en Rosacea

•  Identificeer en documenteer uw symptomen. Bij rosacea eerste is het ontwikkelen, het presenteert als blozen, dat vervolgens verschijnt verdwijnt en verschijnt weer opnieuw. Zoals het vordert, zal het de neiging om langer te blijven en kunnen vergezeld zijn van bloedvaten en de "puistjes" van rosacea. Let op indien een van deze zich voordoet aan u.

•  Neem contact op met een arts of dermatoloog voor de behandeling opties te bespreken. MSM is een behandeling die kan worden gebruikt. Echter, het onderzoek van de werkzaamheid van MSM is relatief nieuw, dus veel artsen kunnen ook andere opties te proberen en uw beste weddenschap kan zijn om te werken met een natuurgeneeskundige. Er is bewijs om uw wens om deze behandeling te ondersteunen. In een studie in een Romeinse Dermatologische Kliniek in 2008 werd gevonden effectief bij de behandeling van rosacea efficiënter dan andere behandelingen.

•  Koop MSM. MSM is niet een voorgeschreven medicijn. U kunt het te kopen on-line alleen maar door het doen van een internet zoeken. Vergeet echter niet om te werken met je arts over het beste product als veel andere stoffen die niet nodig of nuttig kunnen zijn. Hoewel het komt in verschillende vormen, koop de actueel crème want dat is wat is onderzocht en effectief gevonden.

•  Breng de actueel room door de aanwijzingen op het etiket en / of uw arts. Was altijd je gezicht en handen voor het aanbrengen.

•  Ga aan de slag met de arts. Noteer eventuele bijwerkingen die kunnen worden veroorzaakt door de medicatie. Hoewel er lijkt niet te veel bijwerkingen van het actueel crème zijn, er altijd op eventuele veranderingen die zich voordoen terwijl op de medicatie.

Hints

  • MSM is niet uitgebreid onderzocht. Eventuele aanspraken van de voordelen voor de gezondheid zijn niet bevestigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Veel van de informatie afkomstig is van een paar studies en anekdotisch bewijs.