Hoe je Rosacea behandelen met Home Remedies

Hoe je Rosacea behandelen met Home Remedies

Rosacea is een chronische huidaandoening gekenmerkt door roodheid op de wangen, neus, kin en voorhoofd, dat komt en gaat. Na verloop van tijd, de roodheid worden hardnekkiger en bloedvaten kunnen verschijnen. Indien onbehandeld, kan hobbels verschijnen en in ernstige gevallen kan de huid opzwellen van overtollige weefsel. De roodheid van rosacea wordt vaak verergerd door alcohol, gekruid voedsel, stress en warmte. Het is belangrijk te begrijpen dat rosacea niet acne. Het gaat om de dilatatie van de kleine bloedvaten van het gezicht. Hoewel rosacea kan niet worden genezen, kunnen de symptomen worden gecontroleerd met de juiste behandeling.

Eet een laag vetgehalte, vezelrijk dieet

De rosacea dieet - en dat is laag in vet en rijk aan vezels - helpt het spijsverteringskanaal. Er is een sterke verbinding tussen rosacea en spijsverteringsproblemen. Als het lichaam niet goed ontgiften van het lichaam, dan de toxinen kan flareup leiden. Een dieet met weinig vet en veel vezels kan het lichaam belangrijke vitaminen en mineralen verbonden eliminatie en verteringsproces. Bovendien, een vetarm, vezelrijk dieet stabiliseert de hoeveelheid insuline die door het lichaam, die opflakkeringen kan leiden.

Overweeg Betaine Zoutzuur Supplement

Betaïne ZOUTZUUR supplementen (ook bekend als Betaine HCL) worden vaak gebruikt om rosacea te behandelen. Rosacea patiënten die maagzuur als gevolg van allergieën, astma en galstenen moeten overwegen het nemen van dit supplement hebben verminderd. Studies hebben aangetoond dat vrouwen die Betain ZOUTZUUR supplementen genezen sneller en hebben minder flare-ups. Als je het supplement te nemen, zorg ervoor dat je het met voedsel of anders kan het het gevoel van brandend maagzuur te creëren. De gebruikelijke dosering is 500 tot 1000 mg.

Vermijd bekend Triggers

Mensen met de diagnose rosacea wordt geadviseerd om uit de buurt van bekende triggers blijven. Individuele triggers voor rosacea variëren van persoon tot persoon. Voorkomende triggers zijn alcohol, gekruid voedsel, stress, hitte, extreme oefening, warm-vochtige lucht, spinazie, chocolade en cafeïne.

Neem Milk Thistle Supplementen

Volgens het Agentschap voor Healthcare Research and Quality, een studie september 2000 vastgesteld dat de inname van mariadistel kan helpen bij het verbeteren van de algehele leverfuncties. Slechte leverfuncties tot een overbelaste lever, die niet in staat is het lichaam te reinigen van toxines. De bijwerkingen van slechte leverfuncties kunnen huidaandoeningen en spijsverteringsproblemen. Leverfuncties meestal beginnen te dalen in de leeftijd tussen 30 en 50 als gevolg van slechte voeding en lichaamsbeweging. Dit is ook het moment waarop de meerderheid van de mensen gediagnosticeerd met rosacea. Mariadistel is verkrijgbaar bij reformwinkels.

Niacinamide Cream

Niacinamide, wat een vorm van vitamine B-3, kan worden gebruikt als een topische crème voor de behandeling van rosacea. Een studie naar de effecten van over-the-counter crèmes met niacinamide toonde aan dat zij aanzienlijk kunnen verbeteren de symptomen van rosacea bij tweemaal daags toegepast gedurende vier weken.