Hoe je Rid Lice Van Honkbal Helmen

Hoe je Rid Lice Van Honkbal Helmen

Luizen zijn zeer besmettelijk en bewegen onder de mensen, en vooral kinderen, in een alarmerend tempo. Luizen verplaatsen door te springen van de ene persoon naar de volgende of door het delen van kleding, zoals handdoeken, hoeden of helmen. Ze dan graven in de hoofdhuid en veroorzaken een constante jeuk. Omdat honkbal teams delen batting helmen, kunnen luizen gemakkelijk verspreid worden onder de teamleden. Als luizen worden verdacht in honkbal helmen, moeten maatregelen worden genomen om te doden en uit te roeien de luizen. De Centers for Disease Control en Prevention adviseert ook dat alle personen in een huishouden waar luizen is gevestigd worden geïnspecteerd om te waken tegen herbesmetting.

Instructies

•  Vacuum binnen en buiten de helm met een handstofzuiger. Leeg de kant vacuum in een klein plastic zakje en plaats het in een buiten vuilnisbak.

•  Spuit de hele helm met luizen spray. Zorg ervoor dat de gehele helm is bedekt met de luizen spray.

•  Plaats de helm in een vuilniszak en bind de uiteinden vast om een goede afdichting te creëren.

•  Laat de helm in de vuilniszak voor twee weken.

•  Haal de helm uit de vuilniszak na twee weken en was de helm met warm, schuimend water. Droog de helm met een schone doek. Gooi de vuilniszak buiten in een vuilnisbak.

Hints

  • Inspecteer het hoofd van uw kind regelmatig op luizen, vooral als hij is betrokken bij teamsporten waar helmen worden gebruikt en gedeeld.