Hoe je Multiple Sclerose Spasticiteit Beheer

Hoe je Multiple Sclerose Spasticiteit Beheer

Ervaren krampen is een symptoom van multiple sclerose (MS) die is geassocieerd met spierzwakte, vooral in de onderste ledematen. Deze ongecontroleerde beweging genereert verhoogde stijfheid, waardoor een vermindering van het bewegingsbereik voor de benen. Er kan pijn geassocieerd met krampen, en dit MS symptoom kan verhogen en vereisen significante geneesmiddelen behandelingen, fysiotherapie en operaties.

Instructies

•  beoordelen hoe de spasticiteit van invloed is op de functie. Sommige spasticiteit, voor mensen met multiple sclerose, creëert spierspanning, wat gunstig is voor staande en overbrengen. Het wegwerken van de spasmen, als de spieren zwak zijn, kan niet het juiste doel zijn bij het beheer van deze MS symptoom. Let dagelijkse prestaties en identificeren beperkingen spasticiteit treft om te bepalen welke behandeling effectief zal zijn.

•  Start de behandeling met geneesmiddelen, zodra de spasticiteit symptoom begint. Deze multiple sclerose behandeling omvat verschillende medicijnen die de spasmen te verminderen door het ontspannen van de spieren. Wees ervan bewust dat medicamenteuze behandelingen hebben neveneffecten die je moet bespreken met een arts.

•  Neem contact op met de arts als de spasticiteit toeneemt. Zenuwblokkade injecties verminderen spasmen door het blokkeren van hen zich verspreidt van zenuw naar zenuw. Botox injecties worden gebruikt voor deze behandeling van multiple sclerose en doeltreffende drie tot zes maanden blijven.

•  Oefening en strek de spieren. Deze fysieke therapie zal de krapte veroorzaakt door spasmen te verminderen. Krachttraining zal de spieren helpen om efficiënter te werken en te helpen spasmen te verminderen.

•  Neem voldoende vocht en wees creatief in het besparen van energie om vermoeidheid te elimineren. Bijvoorbeeld, zou u uw dag te organiseren om herhaalde reizen naar dezelfde locatie te elimineren. Yoga helpt verminderen stress, een trigger voor spasticiteit.

Hints

  • Volgens Medtronic, "spasticiteit wordt veroorzaakt door schade aan het deel van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg) dat vrijwillige beweging bestuurt. Deze beschadiging verstoort belangrijke signalen tussen het zenuwstelsel en spieren, waardoor een onbalans die spier verhoogt activiteit of spasmen. " Verminderen of te elimineren de behoefte aan orale medicatie om spasticiteit te beheren. Praat met uw neuroloog over het hebben van een intrathecale baclofen pomp chirurgisch geïmplanteerd om de baclofen direct afzien naar de getroffen gebieden.