Hoe je metabolisme te verhogen met Protein

Er zijn vele manieren om gewicht te verliezen. Een van de manieren, waarop vele diëten en theorieën rond zijn gebouwd, is het versnellen van de stofwisseling. Dit is het proces waarbij het lichaam of voedsel omzet in energie of opgeslagen als vet. Hoe sneller je metabolisme werkt hoe meer vet je verbrandt en hoe trager je metabolisme hoe meer vet je zult opslaan. Als je begint te leeftijd, zal je metabolisme waarschijnlijk beginnen te vertragen, maar er zijn dingen die je kunt doen om dat te voorkomen. Eén zo'n manier is door het monitoren van je dagelijkse eiwitinname. Eten van eiwitten is een goede manier om metabolisme te verhogen, vooral omdat het lichaam meer calorieën eiwitten verteren dan ofwel verteren koolhydraten of suikers. Lees verder om te leren hoe je stofwisseling te verhogen met eiwit.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts. Zoals met alle dieet en lichaamsbeweging plannen, moet u eerst overleggen met uw arts om ervoor te zorgen dat dit plan is veilig voor u en uw lichaam. Zorg ervoor dat u zijn of haar instructies, aanwijzingen en suggesties op de voet volgen, omdat niet alle programma's correct en veilig voor iedereen zijn.

•  Bereken uw minimale dagelijkse eiwitinname. Neem je totale lichaamsgewicht en deze vermenigvuldigen met 0,37 als u pond of vermenigvuldig het met 0,8 als u gebruik maakt kilogram. Dit zal u vertellen hoeveel gram eiwit die je moet nemen in op een regelmatige basis. Dit is de fundamentele methode die wordt gebruikt door veel voedingsdeskundigen om uw geschatte minimale dagelijkse eiwitinname aanbeveling te bepalen.

•  Plan en bereiden maaltijden vooruit. Neem de tijd om uw maaltijden en tussendoor snacks te plannen. Zorg ervoor dat elke maaltijd bevat de juiste hoeveelheid eiwit in zodat u de juiste hoeveelheid eiwit op een dagelijkse basis.

•  Eet vier tot zes kleinere maaltijden per dag. In plaats van het eten van drie grote maaltijden per dag, eet 4-6 kleinere maaltijden per dag met een eiwit-verpakte snacks tussen elke maaltijd. Dit zal de snelheid van uw stofwisseling en ook voorkomen dat u van honger en overeten gevoel.

•  Exercise. Hoewel eiwit doet spiermassa op te bouwen, die zal versnellen de stofwisseling en vet te verbranden, in gedachten te houden zul je nog nodig hebt om ten minste matige lichaamsbeweging per dag doen (het verstrekken van uw arts goedkeurt). Zoek een oefening regime en hou je eraan. Dit zal niet alleen het verhogen van uw stofwisseling het zal ook je lichaam profiteren op vele verschillende niveaus, met inbegrip van uw cardiovasculaire systeem.

•  Carry-eiwit verpakt snacks. Pak jezelf eiwit snacks voor in de auto of op kantoor of waar u zou kunnen worden temped om snack. Noten, een eiwit bar, een eiwit shake, zonnebloempitten en zuivelproducten zijn grote keuzes. Deze zijn uitstekend geschikt voor een snelle snack vol eiwitten in plaats van suiker en middels ter inzage zal je minder in de verleiding om een ​​candybar of een zak chips of iets minder gezond te grijpen.

Hints

  • Volg de richtlijnen van uw arts, fitness trainer en / of voedingsdeskundige.
  • Heb Zorg ervoor dat u ook andere noodzakelijke voedingsmiddelen in uw dieet, niet alleen degenen die eiwit bevatten.
  • <br> Kies een oefening regime dat het beste bij u past en doe het wekelijks
  • <br> Ontbijt altijd. Dit zal helpen bij het verhogen van uw metabolisme. Een eiwit drankje of schudden of een eiwit bar is een leuke attentie.
  • <br> Snacking op pinda's of amandelen en andere noten of soortgelijke levensmiddelen kan je stofwisseling te verhogen met ongeveer 10 procent of zo. (Dit verwijst naar uw rust stofwisseling.)
  • <br> Vlees, zuivel, noten, zaden en bonen zijn al een geweldige bron van eiwitten.
  • <br> Eiwitten zoals bonen, zuivel en vlees hebben de neiging om je het gevoel "vol" langer en kan helpen met overeten.
  • Raadpleeg uw arts als u problemen ontwikkelen of merkt dat plotselinge veranderingen in uw gezondheid.