Hoe je menstruatie Count

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is de numerieke verdeling van menstruatiecyclus kennen. Een reden is dat te weten of je menstruatie is regelmatig of niet een idee om uw interne gezondheid kunnen zijn. Als je menstruatie onregelmatig is, zal uw arts of gynaecoloog moet weten, vooral als u andere gerelateerde onderwerpen. Een andere reden om de dagen van je cyclus telt is dat je kan proberen om zwanger te worden, en weten wanneer je eisprong is de sleutel. Veel vrouwen zijn zich niet bewust van hoe goed tellen hun cyclus, maar in werkelijkheid is het een eenvoudig proces dat elke vrouw van elke leeftijd kan doen.

Instructies

•  Mark op uw kalender de eerste dag van je menstruatie. Zorg ervoor dat dit de datum dat u voor het eerst beginnen bloeden, niet wanneer u last krijgt krampen of PMS.

•  Controleer off elke dag van je menstruatie tot de bloeding stopt. U kunt ervoor kiezen om ze te markeren welke manier je wilt, of het nu met een punt, vinkje of stickers.

•  Wacht tot uw volgende menstruatie begint. Markeer deze datum ook; markeer de dagen van je menstruatie.

•  Tel het aantal dagen vanaf de eerste dag van de ene periode naar de eerste dag van de volgende periode. Het nummer dat u verzinnen is je menstruele cyclus lengte.

•  Blijf op de hoogte met het markeren van uw periodes in je agenda voor een tijdje. Count elke cyclus lengte. Uiteindelijk zal je een patroon opmerken en hebben uw gemiddelde cyclus lengte, die voor de meeste vrouwen is ongeveer 28 dagen.

•  Gebruik een internet site die deze nummers zal berekenen voor u, als u niet wilt dat om een kalender te markeren. Meld je aan voor een account na het vinden van een site, zoals die in de referenties. Voer de startdatum van uw tijd elke keer dat je hebt een punt. De website zal je cyclus lengte tellen voor u en u op de hoogte van de vermoedelijke eisprong tijden.

Hints

  • Je cyclus misschien niet precies 28 dagen, en het kan niet zo regelmatig als sommige vrouwen zijn. Dit is meestal geen reden tot paniek, want sommige vrouwen zijn regelmatig onregelmatig. Echter, contact op met uw arts of gynaecoloog als u zich zorgen maakt over uw cyclus patroon. Als je probeert zwanger te raken, kunt u uw eisprong te berekenen door het tellen tot ongeveer 14 dagen voor je menstruatie zou moeten beginnen.