Hoe je lichaam in vorm te krijgen Terwijl Zwanger voor weinig geld

Hoe je lichaam in vorm te krijgen Terwijl Zwanger voor weinig geld

Doe heel veel van je geld uitgeven voor de sportschool en nooit gaan? Vooral terwijl we zwanger zijn, ons vrouwen voel me zo moe dat we ophouden ons lidmaatschap en of oefening allemaal samen gebruiken. Van mijn eenvoudige instructies zult u ook in staat om plezier te hebben tijdens het sporten tijdens je zwangerschap.

Instructies

•  Wanneer u zwanger bent, vooral afhankelijk van hoe ver je bent, moet je voorzichtig zijn met wat je doet met je lichaam oefening om wijs te zijn. Het wordt echter aanbevolen dat je uit die bank en verhuizing.

•  Zware springen of hopping wordt niet aanbevolen als u zwanger bent en geen van beide is een oefening waarbij de buikspieren. Als je een loper echter, het is ok, totdat het begint om ongemak te produceren om te joggen tijdens de zwangerschap. Dan moet je stoppen.

•  Het beste ding om te doen tijdens de zwangerschap, die heel weinig geld kost is lopen. Overal lopen en neem de tijd. Als je het gevoel dat je buik is tot last te worden of als je het gevoel een kramp, zorg ervoor dat u stoppen met lopen en dan weer na rust om je weg terug naar huis te maken. Vergeet niet om veel water te drinken en draag comfortabele kleding te allen tijde.

•  De volgende beste ding om te doen is om uit te werken thuis met een goedkope oefening video, die je hebt gekocht. Het is leuk, en het klaart de klus. Wees er zeker van om te kijken naar de ratings te zien welke video's zijn de beste voor zwangere vrouwen.

•  Toning je armen kan een grote oefening om evenals doen toning je benen zijn. Met behulp van een stoel om jezelf in evenwicht te brengen, kunt u deze stoel gebruiken om tricep dips en of langzaam dips doen waar u outstretch je armen houdt de achterkant van de stoel en langzaam buig je knieën en doe dit in herhalingen tot je moe voelt.

•  Als u fit te blijven terwijl je zwanger bent, zal het veel gemakkelijker zijn om het gewicht uitstappen na de baby. Ik heb een paar middelen opgenomen om u te helpen met dat. Good luck!

Hints

  • Vergeet niet om gezond te eten en krijg je baby sterk. Geen dieet tijdens de zwangerschap. Kies gewoon een goede voeding en niet gefrituurd of suikerhoudende Ones.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade.