Hoe je LDL te verlagen zonder drugs

Low-density lipoproteïne (LDL) wordt vaak aangeduid als de "slechte" cholesterol. LDL kan ophopen langs de wanden van de slagaders en kan leiden tot een beroerte of hartaanval. Er zijn vele manieren om LDL te verlagen met of zonder het gebruik van drugs. Als u geïnteresseerd bent in uw LDL verlagen, zonder het gebruik van drugs zijn, zijn er eenvoudige en levensreddende maatregelen u kunt treffen.

Instructies

•  Verminder je inname van verzadigd vet. Verzadigde vetten verhogen LDL en moet worden beperkt tot ongeveer 10 tot 11 g per dag voor een gemiddelde volwassene. U kunt eenvoudig lager uw inname van verzadigde vetten door het lezen van voedingswaarde etiketten, vervangt vetrijke voedingsmiddelen met vetarme zuivelproducten, en het gebruik van margarine in plaats van boter. Transvetten ook zoveel mogelijk worden vermeden.

•  Verhoog uw inname van soja-eiwit. Soja-eiwit is bewezen LDL cholesterol natuurlijk verlagen. Sojabonen, soja melk en soja vleesvervangers zijn grote bronnen van soja.

•  Verhoog je inname van vezels. Fiber helpt bij de spijsvertering, maakt je een vol gevoel, en verlaagt het LDL-cholesterol. Fiber is te vinden in granen, bonen, speciale pasta's en groenten.

•  Limit hoeveel suiker je verbruikt. Het verminderen van de hoeveelheid suiker die je verbruikt zal je LDL te verlagen en helpen gewicht te verliezen. Bezuinigen op woestijnen of meer label-bewust bij het kiezen van voedingsmiddelen aan uw suiker inname en LDL-cholesterol te verlagen.