Hoe je LDL te verhogen

Hoe je LDL te verhogen

Cholesterol is lastig. Idealiter wil je aan de "slechte" cholesterol, LDL, die hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken verlagen: geblokkeerde slagaders, beroerte en een hartaanval. En u het niveau van HDL of "goede" cholesterol boven 40 mg houden omdat HDL produceert hormonen en vitamine D, en beweegt cholesterol uit andere delen van het lichaam naar de lever verwijderd. Er zijn stapels advies over hoe om LDL te verlagen, maar bijna niemand over hoe om het te verhogen. Dus, voor het tegendeel onder ons die de couch potato en de aardappel chip vereren, dit is hoe u uw LDL-cholesterol verhogen.

Instructies

•  Eet veel en veel transvetten. Transvetten oliën verhit tot een hoge temperatuur en gehydrogeneerd. Ze zijn een conserveermiddel. Commerciële gebak, koekjes en crackers kan transvetten hen een uitzonderlijk lange houdbaarheid te geven bevatten. Transvetten niet dezelfde conserverende effect op het menselijk lichaam; in feite, hebben ze net het tegenovergestelde effect. Ze zijn zeer ongezond en zal echt helpen om uw LDL-niveau te verhogen.

•  Plaats maximaal op verzadigde vetten. U kunt deze vinden in fast food, gefrituurd voedsel, verwerkte lunch vlees, hele eieren, en volvette zuivelproducten. Voedingsmiddelen zoals deze, hoog cholesterol en verzadigd vet, zal uw LDL-niveau hoewel het dak schieten. Bonus: Ze zullen hetzelfde doen voor je gewicht.

•  Weiger om vezels te eten. Zet uw neus op verse groenten en fruit, volle granen, bonen en rauwe noten. Fiber zal helpen om je cholesterol te verlagen, waardoor uw doel verslaan. Het beweegt voedsel efficiënt door het spijsverteringssysteem. Waar is het plezier in dat? Vermijd fiber.

•  Eet zo veel mogelijk. Bestellen grote porties geserveerd op oversized borden. Doe mee met de 34 procent van de obese volwassen Amerikanen. Als je niet klaar bent voor de grote competities, tenminste streven naar één van de andere 34 procent die ernstig overgewicht. De CDC zegt dat Amerikanen kampen met een full-blown obesitas-epidemie, waardoor ze een verhoogd risico op kanker, hart-en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk. Mis het niet. Bulk-up bij elke maaltijd en vergeet niet om snack.

•  niet, onder geen enkele omstandigheid, eet vis zoals zalm, dat de omega-3 vetzuren, die het cholesterolgehalte te bieden. In feite, vermijd alle vis en visolie --- behalve fish and chips. Bestel dubbele porties fish and chips, met extra tartaarsaus.

•  Zit zo vaak en zo lang mogelijk als u het niet liggen. Zelfs niet het bezit van een paar schoenen joggen en afwending van je ogen als je rijdt langs een sportschool. Wees een toeschouwer, geen deelnemer. Maak uw sport degenen die plaatsvinden in een TV, benaderde eerbiedig met grote hoeveelheden bier, chips, blauwe kaas dip, mijl lange onderzeese broodjes, schotels van uienringen en misschien wat meer bier. Vermijd trappen en ten volle gebruik maken van roltrappen en liften (waarom anders zijn ze daar?). Rijd altijd wanneer je kon lopen en, sneller dan je ooit kunt voorstellen, dan heb je je doel te bereiken.