Hoe je Honing & Melk Meng in een fles voor een hoest

Hoe je Honing & Melk Meng in een fles voor een hoest

Melk en honing hebben beide kalmerende eigenschappen die kunnen helpen verlichten van de symptomen van verkoudheid met een zere keel en een aanhoudende hoest. Warme melk kan ook helpen bij het in slaap vallen makkelijker dus het is vooral handig om te drinken voor het slapengaan. In tegenstelling tot wat velen geloven, heeft de melk niet dat het lichaam meer slijm produceren, hoewel het je slijm dikker kan maken.

Melk moet worden gezien als een levensmiddel in plaats van een vloeistof - als u uw eetlust kwijt, het drinken van melk en honing kan een goede manier om in calorieën zijn. Echter, je moet genoeg andere vloeistoffen zoals water, sinaasappelsap en kruidenthee verbruikt.

Instructies

•  Giet een kopje honing in een microwavable fles, glas of kom. Verwarm het voor minstens een minuut op hoog, of langer als u liever warmer melk. Afwisselend, het verwarmen van de melk in een pot op het fornuis.

•  Voeg een eetlepel honing na het verwarmen van de melk. Je wilt niet de honing op voorhand toe te voegen, zoals extreme hitte van de voedingswaarde en de helende eigenschappen van de honing zal verminderen. Roer de honing in grondig.

•  Breng de melk en honing mengsel in een hittebestendige fles als je niet opwarmen van de melk in een fles. Gebruik een trechter als het moeilijk is om de melk uit de pan gieten in de fles.

Hints

  • Het is het beste niet om plastic te gebruiken in de magnetron als chemische stoffen uit het plastic kan overdragen aan de melk.
  • Laat de melk niet warm te koken als je niet wilt brandwonden riskeren.