Hoe je gezondheid verbeteren door middel van voeding

Hoe je gezondheid verbeteren door middel van voeding

Het eten van een dieet bestaande uit veelal bewerkte voedingsmiddelen kunnen achterlaten als u moe en uitgeput raken, terwijl een gezonde, evenwichtige voeding van uw lichaam optimaal functioneren kunnen helpen. Zo, het verbeteren van uw dieet kan mogelijk het verbeteren van uw gezondheid en lager uw risico op ziekte. Als je nog nooit hebt gelezen op het onderwerp, kunt u niet weet hoe u uw voeding te verbeteren. Gelukkig met wat onderzoek en werk, kun je leren om je gezondheid te verbeteren door middel van voeding.

Instructies

•  Praat met uw arts. Als je niet eet een evenwichtig dieet, heb je een hoger risico op obesitas en chronische ziekten. Dit hoorde van een arts kan een wake up call zijn als u zich niet bewust van het effect van een slechte voeding heeft op je gezondheid had zijn.

•  Meer informatie over uw individuele gezondheidsproblemen. De juiste voeding kan je lichaam te voorzien van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor de bestrijding van ziekten en gezond te blijven zijn.

•  Verwerk ten minste 6-8 porties fruit en groenten in uw dieet dagelijks. Andere goede voedingsmiddelen te consumeren magere eiwitten zoals kip of vis, complexe koolhydraten zoals bruine rijst of volkoren brood en gezonde vetten zoals die gevonden in amandelen en avocado.

•  Vermijd 'slechte' vetten. Verzadigde vetten en transvetten zijn doorgaans te vinden in verwerkt voedsel, vet vlees en volvette zuivelproducten. Deze vetten zijn kan je bloedvaten verstoppen en je cholesterol te verhogen, waardoor u op een hoger risico op hart-en vaatziekten en beroertes.

•  Eet natuurlijk voedsel en vermijd bewerkt Ones. Blijf op de omtrek van de supermarkt in plaats van te gaan in het midden gangpaden, want de perimeter is de plaats waar u de verse producten en vlees kunnen vinden. Je moet ook voorkomen dat iets dat een ingrediënt je niet kan uitspreken over het eten.

•  Neem elke dag een multivitamine. Dit kan een gezonde en voedzame levensstijl in het geval u niet krijgen van alles wat u nodig hebt van uw voedsel aan te vullen.

Hints

  • Het starten van een oefening regime kan u helpen uw gezondheid te verbeteren. Terwijl het aanwakkeren van uw lichaam met de juiste voeding is de sleutel, het toevoegen van oefening zal u helpen blijven vechten off chronische ziekte en gezond te blijven.