Hoe je Beoordeel Medical Alert Systems

Hoe je Beoordeel Medical Alert Systems

Misschien heb je de advertentie waarin een bejaarde dame zit op de grond en zegt, gezien "Ik ben gevallen en ik kan niet opstaan." Dit is een promotie voor één van de vele medische alarmsystemen op de markt. Een medische alert systeem is een kleine zender die wordt gedragen op het lichaam (meestal als een armband of hanger). Wanneer in een gezondheidscrisis, de drager drukt op een knop op het apparaat, dat doorgeeft aan een bedrijf call center voor directe hulp. Er zijn een paar factoren te overwegen bij het bepalen van welk systeem je wilt kopen.

Instructies

•  Vergelijk de kosten. Prijs is een probleem, maar het mag niet de enige factor zijn, omdat je soms, krijgt wat je betaalt voor in de medische alert diensten. Op hetzelfde moment, niet betalen exorbitante prijzen, want het is een merknaam. En vraag om een ​​30-dagen gratis geld terug proefperiode, zodat u niet riskeren uw financiën voor een dienst die niet kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

•  Prijzen bonafide klant getuigenissen. Zie wat echte mensen zeggen over het bedrijf en haar dienst voordat u een verbintenis tot (wat is vaak) een maandelijkse betaling plan te maken. En niet al te laten verleiden door een celebrity endorsement; immers, is de beroemdheid wordt besteed aan de onderneming te bevorderen.

•  Zorg ervoor dat de provider biedt 24/7 klantenservice en technische ondersteuning. Veel medische waarschuwingssysteem leveranciers hebben klantenservice tijden, die een echt probleem kan zijn als je problemen hebt met behulp van het systeem beperkt. Ook vragen over de training procedures voor customer care operators. Je wilt iemand die kennis en ervaring uw meldingen beantwoorden om hulp. En ervoor zorgen dat uw systeem een ​​herstelling en vervanging van dienst eventuele problemen die u kunt hebben met het snel en efficiënt aan te pakken.

•  Vraag of het systeem test zichzelf automatisch geregeld. Bijvoorbeeld, sommige systemen sturen een elektronisch signaal naar de meldkamer om te laten zien dat deze is aangesloten en correct werkt. Het is iets dat is van vitaal belang voor uw welzijn, en aan de mensen die je liefhebt. U moet de medische alert systeem ervoor zorgen dat u werkt kopen zoals beloofd - de hele tijd.

Hints

  • Medische waarschuwingssystemen kan een goede investering voor ouderen, gehandicapten en mensen met chronische ziekten die door zichzelf wonen.