Hoe je 10 kilo te verliezen in 11 dagen

Hoe je 10 kilo te verliezen in 11 dagen

Elke Internet search kan zetten tientallen rages diëten, die allemaal beweren dat ze het beste manier om gewicht te verliezen. Maar, als je wilt tot 10 kilo te verliezen in 11 dagen - er is een dieet dat sommige artsen bevelen aan mensen die lijden aan aandoeningen zoals epilepsie en de ziekte van Parkinson - die kunnen helpen die zonder medische aandoeningen, om gewicht te verliezen ook. Deze 90 procent vet dieet kan resulteren in snel gewichtsverlies, maar moet niet worden gevolgd voor meer dan de aanbevolen 11 dagen.

Instructies

•  Aankoop vetrijke voedingsmiddelen. Het doel van dit dieet is om voedingsmiddelen die zeer veel vet, naast een normale caloriearm dieet. Zoals je zal het beperken van uw calorieën tot 1200 per dag, zal je lichaam denken dat het honger, en zal proberen om vet op te slaan. Echter, als voeding bevat 90 procent vet, zal er geen voldoende koolhydraten of eiwitten voor het gebruik als energie. Hierdoor zal beginnen je lichaam opgeslagen vet gebruiken.

•  Eet drie verminderde calorie maaltijden per dag. Uw dagelijkse inname niet hoger zijn dan 1800 calorieën voor mannen, en 1200 calorieën voor vrouwen. Op de top van dit, eet een aantal vetrijke snacks. Probeer voedsel zoals volvette yoghurt, kaas, kokosolie, en mayonaise. Vetrijke vlees, zoals varkensvlees kan ook opgenomen worden. Bijvoorbeeld, zou een maaltijd drie of vier reepjes spek met kaas, of een kopje volvette yoghurt met kokosolie.

•  Drink 3 tot 4 liter water per dag. Water is erg belangrijk bij het volgen van dit dieet tot nierproblemen en constipatie te voorkomen.

•  Voeg vitaminesupplementen om je eten. U zult de beste balans van de benodigde vitaminen op een volledige vet dieet niet krijgen, dus supplementen elke dag moet worden ingenomen.

•  Houd een overzicht van hoeveel calorieën je eet per dag, en het gewicht dat je verliest. Na 11 dagen, moet u £ 10 hebben verloren.

Hints

  • Laat dit dieet niet na te streven voor meer dan 11 dagen.