Hoe hebben Dental Facings Ingericht

Hoe hebben Dental Facings Ingericht

Het hebben van tandheelkundige veneers voorzien is een proces dat een aantal bezoeken aan het kantoor van uw tandarts nodig. Afhankelijk van hoeveel veneers u hebben voorzien, de conditie van uw tanden en de omvang en ervaring van de tandartspraktijk, kan dit proces zich uitstrekken over een periode van enkele weken of worden gedaan in slechts een paar dagen.

Instructies

•  Vraag om verdoving als uw tanden zijn bijzonder gevoelig of als u bezorgd over de procedure zijn. Terwijl het hele proces is bijzonder pijnlijk kan hinderlijk zijn voor sommige mensen. Waarnemend op voorhand zal u helpen voorkomen onderbrekingen zodra de tandheelkundige veneers worden gemonteerd.

•  Plan uw eerste consult in de buurt van het weekend of op een dag dat je naar huis daarna kunt gaan. Als onderdeel van de eerste stap van het hebben van uw tandheelkundige veneers geplaatst, zal uw tandarts vorm en maal het oppervlak van je tanden om ze voor te bereiden op het fineer. Dit kan ongemak in het tandvlees evenals enkele gevoelige tanden veroorzaken, dus je wilt om te rusten na deze benoeming.

•  Vraag de arts om uit te leggen hoe de zorg voor uw tanden tussen twee afspraken. Na tanden vermalen, worden ze bedekt met een tijdelijke fineer, vaak gebonden aan tanden met licht cement. Om te voorkomen dat de tijdelijke facings of het veroorzaken van schade aan uw tanden, moet u extra voorzichtig zijn bij het eten van hard voedsel, flossen of het doen van bepaalde activiteiten, zoals sporten.

•  Plan uw tweede afspraak, tegen die tijd de tandheelkundige veneers zal zijn gefabriceerd en gevormd. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van het laboratorium en het beschikbaar om uw tandarts technologie. (De meeste cosmetische tandartsen contract aan een extern laboratorium voor dit werk.) Tijdens deze afspraak, dan moet u de veneers geplaatst.

•  Laat uw tandheelkundige veneers permanent gebonden aan je tanden. Dit kan een tweede sessie omvorming omvatten, afhankelijk van hoe goed het fineer passen. Zodra het oppervlak van de tand gereed zal de tandarts het fineer binden met een permanent cement en een lichte afdichting te verzekeren.

Hints

  • Ga door het consultatieproces zorgvuldig. U krijgt een grondige checkup, X-stralen en behandeling nodig voordat uw tandheelkundige veneers kunnen worden aangebracht en gelijmd. Als je holtes, tandvleesontsteking of andere problemen, zullen ze moeten worden behandeld voordat u veneers toegepast kan hebben.
  • Wees niet verbaasd als uw tandarts geen plannen voor een follow-up afspraak. Tandheelkundige veneers vereisen geen herstel of speciale zorg na te zijn gemonteerd, en je moet in staat zijn om onmiddellijk terug te keren naar uw normale levensstijl.