Hoe gezond te eten bij Panera

Iedereen geniet van een goede maaltijd in een restaurant. Uit eten kan betekenen hoogcalorisch en vetinname. Je kunt je best doen om voedsel af van het menu dat er een evenwicht tussen goede smaak en voedingswaarde te behouden selecteren. Panera Bread restaurants publiceren voedingswaarde-informatie over hun menu-items die u kunnen helpen gezonde keuzes te maken.

Instructies

•  Snijd porties in de helft om te genieten van de smaak, maar verminderen de vet en calorie-inname. Diverse warme panini items op de Panera Bread menu worden aangeboden in volledige en halve porties. Full-portie Panera's, Chicken Bacon Dijon op de Franse, 10,5 oz. dienste heeft 680 calorieën, 29 gram vet, 1250 mg natrium, 60 gram koolhydraten en 48 gram eiwit. Vergelijk dit met de halve portie die 340 calorieën, 15 gram vet, 620 mg natrium, 30 gram koolhydraten en 24 gram eiwit heeft.

•  Kies Panera Bread's soep artikelen. Ze geven je een vol gevoel en de honger. Bestel een soep zonder een paar vetrijke ingrediënten. Dit kan de hoeveelheid calorieën en vet snijden. Franse uiensoep zonder kaas en croutons, in een 8 oz. portiegrootte heeft 80 calorieën, 3 gram vet, 1560 mg natrium, 12 gram koolhydraten en 2 gram eiwit. Dezelfde soep met kaas en croutons heeft 220 calorieën, 10 gram vet, 1820 mg natrium, 23 g koolhydraten en 9 gram eiwit.

•  Selecteer een low-carb brood alternatief. Panera voedingswaarde-informatie voor Italiaanse Herb brood wordt vermeld als een 1.1 oz. serveren met 80 calorieën, 1 gram vet en 10 gram koolhydraten. Het Zaad van de pompoen brood wordt vermeld als een 1.1 oz. serveren met 90 calorieën, 2,5 gram vet en 9 gram koolhydraten.

•  Vergelijk salade items om de gezondste keuze te vinden. Geniet van een gegrilde zalm salade 13,5 oz. serveren met 340 calorieën, 14 gram vet, 820 mg natrium, 32 gram koolhydraten en 23 gram eiwit. Snij het deel in de helft om te besparen op calorieën en vet. De gegrilde zalm halve portie 6.75 oz. dienste heeft 170 calorieën, 7 gram vet, 410 mg natrium, 16 gram koolhydraten en 11 g eiwit. Het vet in zalm is rijk aan gezonde omega 3-vetzuren.

•  Voltooi een gezonde maaltijd bij Panera Bread met de 10 oz. Fresh Fruit Cup als bijgerecht of dessert die 150 calorieën en 0 gram vet heeft.

Hints

  • Pas op dat de soepen met weinig vet en calorie-inhoud kan worden, maar hoog in natrium. Als je bezorgd bent over natriumgehalte bent, moet je goed lezen gepubliceerde informatie over voeding.
  • Vermijd saladedressings met een hoge calorie-en vetgehalte. Een salade dressing kan een gezonde salade te zetten in een vet-beladen salade.