Hoe geld te besparen op gezondheid en medische rekeningen

Hoe geld te besparen op gezondheid en medische rekeningen

Gezondheidszorg en medische verzekering stijgen - dus we moeten manieren efficiënter in de manier waarop we onze dollars voor medische dekking te vinden. Miljoenen Amerikanen hebben geen gezondheidszorg dekking en gaan naar de arts of andere zorgverlener te zien kan heel kostbaar zijn - en zelfs als ze hebben medische verzekering - de co-betalingen kunnen vrij fors zijn. De meeste mensen begrijpen niet het technische jargon en codes vinden ze in hun medische rekeningen, en vaak zijn er meerdere fouten, wat betekent dat je kan meerdere keren worden gefactureerd voor dezelfde procedure of behandeling. Dit artikel zal u helpen zoeken naar manieren om geld te besparen op uw medische rekeningen te vinden.

Instructies

•  Raadpleeg een Medical Claims Specialist. Dit is een professional die expertise in medische facturering heeft. Ze begrijpen hoe en wanneer medische codes worden gebruikt op een factuur en hoe de factuur eruit moet zien. Er zijn personen of bedrijven die gespecialiseerd zijn op dit gebied en zal fungeren als medische factuur consultants of advocaten medische claims te helpen uw rekeningen te verminderen. Zij zal werken voor een vast bedrag of uurtarief, afhankelijk van uw specifieke situatie, bijvoorbeeld, overweldigd met medische rekeningen of opgejaagd door incassobureaus voor onbetaalde medische rekeningen.

•  Ga altijd over het wetsvoorstel met een fijne kam om te zien of er sprake is van fouten in facturen. Het is een feit dat de meeste mensen niet van hun medische rekeningen grondig door te lezen. Als je het niet begrijpen van de factuur of een bepaald deel van de factuur, bel dan de provider en hulp krijgen. Begrijp precies wat u wordt gefactureerd voor en waarom.

•  Bespreek en weten de omvang van uw medische dekking alvorens tot behandeling of procedures. Gezondheidszorg dekking is niet alleen duur, maar moeilijk te begrijpen met al de juridische jargon en technische taal die voorkomen in het beleid. Zorg ervoor dat u volledig begrijpen hoeveel uw verzekering dekt en hoeveel out-of-pocket remgeld moet je dekken. Praat met uw arts en bel de verzekeringsmaatschappij als u nog vragen of twijfels over de kosten en de dekking.

•  Een andere manier om geld te besparen op uw medische factuur niet te wachten op een. Betalen aan de voorkant voor de diensten in plaats van te wachten op een factuur in de mail op een later tijdstip.

•  Vraag de provider voor een korting. Niet alle providers of artsen zullen deze optie aan te bieden, maar nooit durfde te vragen om financiële steun, ook al heb je medische verzekering.

Hints

  • Dit artikel is geen vervanging voor het zoeken naar medische aandacht van uw eigen arts of zorgverstrekker.