Hoe gebruik Taalontwikkeling bij Autisme Detect

Hoe gebruik Taalontwikkeling bij Autisme Detect

Omdat er geen chemische test of beeldvormende dat een kind met autisme diagnose kunnen ouders verschillende methoden om de aandoening te detecteren. Een van de meest voorkomende manieren om ouders alert te zijn autisme te worden is door middel van de taalontwikkeling. Terwijl taalontwikkeling verschilt nogal sterk van de ene baby naar de volgende, er fundamentele mijlpalen ouders moet zoeken.

Instructies

•  Kennisgeving wanneer uw kind begint te leren en te reageren op zijn naam toen het heet. Tegen de tijd dat hij een jaar oud is, moet hij zijn naam te begrijpen en zich tot u wanneer u het roepen. "Mama" of "papa" moet ook worden geleerd door de eerste verjaardag.

•  Noteer de data wanneer uw kind voor het eerst zegt de nieuwe woorden. Houd een dagboek bij van zijn eerste woord, eerste zin, en andere mijlpalen. Merk op hoe hij reageert op zijn naam roepen om hem. Let ook op de vraag of hij lijkt te herkennen wanneer iemand in het gesprek behandelt een ander (zoals mama het aanpakken van vader aan de eettafel).

•  Let op de methode uw kind tneds om het meest gebruikt om te communiceren met zijn collega's. Veel autistische kinderen zal een gesprek te beginnen en niet toestaan ​​dat iemand anders om tussenbeide. De informatie kan klinken als een one-way lezing, met geen ruimte voor buiten opmerkingen en vragen.

•  Kijk voor herhaling taal van uw kind. Consequent herhaalde woorden kan een teken zijn dat ze moeite heeft met de taal ontwikkeling. Vaak kinderen die autisme hebben zullen woorden herhalen over en wanneer het niet passend is.

•  Neem uw ​​kind naar een hoorzitting specialist voor het testen, als hij niet reageert op zijn naam of andere verbale signalen. Uit dat de mogelijkheid van een hoorzitting probleem door het hebben van een professionele testen zijn auditieve systeem. Kinderen met autisme zullen horen van vaardigheden binnen het normale bereik en nog steeds niet te reageren op hun eigen naam.

•  Kijk voor communicatie anders dan verbale signalen signalen naar tekenen van autisme op te sporen. Een autistisch kind kan de voorkeur geven om te wijzen op, pick-up, of een poging om een ​​voorwerp te pakken in plaats van te vragen voor.

Hints

  • Terwijl sommige basisscholen geven hun leerlingen routine gehoor testen, is het het beste om het advies van een hoorzitting specialist aanbevolen door uw huisarts als u een probleem vermoedt zoeken.
  • Een kind kan niet tekenen van autisme vertonen tot maximaal 3 jaar. Elk kind is anders, en terwijl men mogelijk niet over voldoende talenkennis te hebben ontwikkeld met 12 of 24 maanden oud is, kan de vertraging niet te maken hebben met autisme.