Hoe gebruik Prolotherapy

Hoe gebruik Prolotherapy

Prolotherapy, ook bekend als fibroproliferatieve therapie, is een niet-chirurgische behandeling voor het herstellen gewonden pezen en ligamenten, meestal in de benen, enkels en voeten. Het woord is afgeleid van het Latijnse "Prolo", wat betekent "te laten groeien," omdat de procedure is bedoeld om de groei van nieuwe ligament en peesweefsel moedigen. Een arts injecteert een medisch gesteriliseerde oplossing van dextrose (suiker water) in het beschadigde gebied om het lichaam het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen te versnellen. Het doel is om pijn te verlichten, verbeteren van kracht en kan de getroffen gebied normaal verkeer sneller dan indien onbehandeld hervatten. Wanneer geïnjecteerd in pezen en ligamenten, de prolotherapy oplossing veroorzaakt een ontsteking in het beschadigde gebied, versnellen bloed en voedingsstoffen naar de beschadigde weefsels. Atleten, vooral professionals, maken vaak gebruik van prolotherapy hun rug af te krijgen en op het speelveld zo snel mogelijk.

Instructies

Hoe gebruik Prolotherapy

•  Bespreek uw letsel met een arts en bepalen of prolotherapy genezing en pijn-reliëf voordelen kan bieden in uw specifieke geval.

•  Anticipeer op een gemiddelde van 5:56 prolotherapy injecties en bezoeken aan de arts; meer behandelingen kan worden aangegeven, afhankelijk van de ernst van het letsel.

•  Bereid je voor op wat pijn en ongemak bij het ​​ontvangen van injecties, zoals de naald diep in het weefsel wordt geplaatst.

•  Verwacht opvolging pijn, meestal een stekend of licht branderig gevoel, omdat de dextrose oplossing irriteert het beschadigde weefsel, wat leidde tot de genezing van het lichaam mechanismen.

•  Volg de aanwijzingen van de arts voor revalidatie tijdens de behandeling en niet overdrijven elke training. Geef je lichaam de kans om te genezen.

Hints

  • Afwisselend warmte met ijs packs op het getroffen gebied helpt de circulatie en versnelt genezing.
  • Volg de instructies van een arts met een lichamelijke therapie. Probeer niet prolotherapy zelf.