Hoe gebruik Pepermuntolie voor indigestie

Hoe gebruik Pepermuntolie voor indigestie

Het medicinaal gebruik van pepermunt dateert voor zover de Griekse en Romeinse tijd, en wordt nog steeds gebruikt om de dag aan aandoeningen aan de luchtwegen, hoofdpijn en meer behandelen. Een van de meest voorkomende medicinale toepassingen pepermuntolie is gastro-intestinale stoornissen en indigestie.

Instructies

•  Aankoop pepermunt essentiële olie, tincturen of capsules voor de volledige medicinale voordelen. Terwijl pepermuntolie wordt vaak gebruikt als smaakstof voor snoep, worden alleen essentiële oliën gegarandeerd hun heilzame werking. Pepermunt etherische olie werkt op indigestie door rustgevende de buikspieren en het verbeteren van de doorstroming van gal, waardoor voedsel naar de maag sneller en gemakkelijk passeren.

•  Drink een kopje pepermunt thee na een zware maaltijd die indigestie veroorzaakt, om de voordelen van de olie te plukken van de bladeren. Giet kokend water over een pepermunt theezakje, deksel en laat steile gedurende 5 minuten. Als het maken van thee van gedroogde bladeren, gebruik dan 2 theelepels. voor ieder kopje water. Zoeten indien gewenst en nippen terwijl het heet.

•  Behandel indigestie veroorzaakt door het prikkelbare darm syndroom (IBS) met volledig gecoate pepermuntolie capsules. Neem een ​​of twee capsules driemaal daags binnen 1 uur na het eten.

•  Gebruik pepermunt tinctuur, een sterker alternatief voor de thee voor het verlichten van indigestie. Omdat elke tinctuur anders is gemaakt, moet u de instructies van de fabrikant voor gebruik te lezen; echter, als regel 5 à 10 druppels een kopje warm water en drinken na de maaltijd.

Hints

  • Terwijl indigestie is een veel voorkomend symptoom van GERD of gastro-oesofageale reflux, moet het niet worden gebruikt in geval van brandend maagzuur, zoals pepermunt ontspant de slokdarm spieren en kan het probleem verergeren.
  • Pepermuntolie in welke vorm dan ook wordt niet aanbevolen voor mensen met een hernia, galblaas ziekte of tijdens de zwangerschap of borstvoeding.