Hoe gebruik Levamisole om Parasieten doden bij mensen

Hoe gebruik Levamisole om Parasieten doden bij mensen

Levamisol is een recept geneesmiddel dat het immuunsysteem kunnen stimuleren. Artsen schrijven het vaakst voor de behandeling van darmkanker, maar de oorspronkelijke medische gebruik in mens en dier zou parasitaire wormen in het spijsverteringskanaal te elimineren.

Er zijn verschillende soorten parasieten die leven in het menselijke spijsverteringskanaal en leidt tot gezondheidsproblemen. Een van de meest voorkomende zijn lintwormen en rondwormen. Parasiet problemen bij mensen worden het meest gezien in de derde wereld landen waar de voedselvoorziening is meer kans te worden besmet, maar infecties kan gebeuren in de VS ook.

Instructies

Nemen Levamisole

•  krijg je een juiste diagnose als u vermoedt dat u een parasiet. Bloedonderzoek, ontlasting tests en endoscopie behoren tot de mogelijke middelen een arts zal gebruiken om te bepalen of u parasieten.

•  Vraag uw arts over de beste behandeling om parasieten te verwijderen. Levamisol kan een optie kunnen zijn, op voorwaarde dat je geen problemen met uw lever, beenmerg de productie of de bloedstolling hebben.

•  Neem je levamisol recept precies zoals uw arts u dat zegt. Levamisol kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, dus het is erg belangrijk dat u de dosering en frequentie instructies volgt.

•  Drink een acht-ounce glas water met elke dosis van levamisol die u neemt.

•  Neem contact op met uw arts meteen als u ademhalingsproblemen, zwelling in de mond of keel, extreme vermoeidheid, koorts of verwardheid. Deze kunnen door een ernstige reactie op het geneesmiddel dat levensbedreigend kan zijn.

•  Follow-up met uw arts regelmatig voor alle aanbevolen kantoor bezoeken of laboratoriumtesten.