Hoe gebruik Lemon Eucalyptus Oil als een insectenwerend middel

Hoe gebruik Lemon Eucalyptus Oil als een insectenwerend middel

Citroen eucalyptus olie, wanneer gebruikt in combinatie met andere vormen van insectenwerende middelen, biedt natuurlijke en langdurige bescherming tegen insectenbeten. Citroen eucalyptus kan houden bugs uit de buurt van u en uw dierbaren voor maximaal 6 uur per applicatie, die is veel langer dan andere natuurlijke ingrediënten zoals citronella olie.

Instructies

•  Gebruik citroen eucalyptusolie als onderdeel van een effectieve insectenwerende formule, samen met DEET en andere natuurlijke bestanddelen, een langduriger product. Citroen eucalyptus olie dient om de bescherming tegen insecten voor zo lang als 6 uur, waardoor het zeer praktisch voor gebruik tijdens het vissen, kamperen en wandelen maakt verlengen. U kunt ook verdunnen pure eucalyptus olie door het te mengen met uw favoriete vochtinbrengende lotion of zonnebrandcrème.

•  Koop een insectenwerend middel met citroen eucalyptus olie om jezelf te beschermen tegen het West-Nijl virus, dat door muggen wordt gedragen. Het Center for Disease Control namen citroen eucalyptus olie, samen met DEET en picaridin, als een van de meest effectieve insectenwerende middelen in gebieden waar het West-Nijlvirus gemeld. Zuivere eucalyptusolie is in studies even effectief in het afweren muggen handelsproducten die tot 15 procent DEET zijn.

•  Breng pure citroen eucalyptus olie om blootgestelde delen van de huid voordat je buiten te wagen. Citroen eucalyptus olie is niet zo vettig als sommige andere soorten oliën die vaak worden gebruikt als insectenwerende middelen. Wilt u misschien een kleine hoeveelheid van citroen eucalyptus olie aan op je onderarm als een test om te bepalen of u een allergische reactie, zoals uitslag zou kunnen hebben, voordat je het allemaal wrijf over je hele lichaam.

•  Wees voorzichtig in het gebruik van citroen eucalyptus olie met zeer jonge kinderen, omdat het huidirritaties kan veroorzaken als er te veel olie wordt toegepast. Bovendien hebben sommige kinderen gemeld dat de dampen uit citroen eucalyptus olie duizeligheid en misselijkheid veroorzaken. Zorg dat er geen citroen eucalyptus olie in snijwonden en zweren ook.

•  Was uw huid grondig als je eenmaal binnen zijn teruggekeerd. Gebruik warm water en zeep om de citroen eucalyptus olie scrubben van je huid. Dit is vooral belangrijk met kleine kinderen, die per ongeluk citroen eucalyptus olie kan innemen door steken hun vingers in hun mond, neus en ogen.

Hints

  • De citroen eucalyptus plant is een hernieuwbare bron, waardoor de olie de eerste keuze van vele milieuactivisten.