Hoe gebruik je essentiële oliën voor Massage

Hoe gebruik je essentiële oliën voor Massage

Gebruik etherische oliën voor massage is niet alleen ontspannend maar kan voordelig op verschillende manieren, afhankelijk van de gebruikte essentiële oliën zijn. Slechts een paar druppels van elke olie worden toegepast na de toepassing van de vervoerder olie, dat de hoog geconcentreerde olie verdunt. Volgende zijn slechts een paar suggesties gebruik van essentiële oliën voor massage.

Instructies

•  Ontlast benadrukte spieren en revitaliseren van de geest, lichaam en geest met een ontspannende massage met essentiële oliën van dennen. Voeg cypres olie voor een gevoel van veiligheid en aarding.

•  Bevorderen fysieke en emotionele genezing, evenals een goede nachtrust dankzij Awaken, een mix van verschillende andere olie blends. Gebruik plantaardige olie als de vervoerder olie voor een full body massage.

•  Geniet van het geven of ontvangen van een massage met Sensation, een romantische, verfrissende mix van ylang-ylang, jasmijn en rozenhout. Verwacht toegenomen bewustzijn en versterkt de opwinding.

•  Stimuleer het limbisch gebied van de hersenen met Live met Passie, een mengsel van oliën zoals gember, engelwortel, sandelhout, patchouli en salie. Verhoog passie in relaties, zakelijke of persoonlijke prestatie met een massage met deze olie blend.

•  Geef een massage met Valor, een mix van rozenhout, boerenwormkruid, blauwe sparren en franincense, moed, zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde op te bouwen. Solliciteer Valor eerst bij het gebruik van andere oliën.

•  Perk de geest met een massage met Citrus Fresh, een mix van sinaasappel, mandarijn, citroen, groene munt, grapefruit en mandarijn. Te stimuleren en te verhogen creatieve energie met deze verfrissende mix.

Hints

  • Test de huid voordat u een essentiële olie als elk mens is anders altijd. Breng oliën een tegelijk of een mengsel tegelijkertijd tot een klein gebied. Toen lagen oliën die nieuw zijn, laat 3 tot 5 minuten voor het lichaam om te reageren alvorens een tweede olie.