Hoe gebruik je een vernevelaar op uw kinderen

Hoe gebruik je een vernevelaar op uw kinderen

Een vernevelaar is een medisch apparaat dat vloeibare medicijnen in een dampvorm beheert rechtstreeks in uw longen. Het opent verstopte luchtwegen. Astmapatiënten gebruiken. Kinderen met een "reactieve ether" ziekte gebruiken ze ook.

In ons gezin hebben we met behulp van een verstuiver, omdat mijn kinderen werden geboren. Mijn twee jongens waren voorbarig en werden thuis op de hartslag en de ademhaling monitoren gestuurd, en we kregen te horen dat een vernevelaar gebruiken op hen van tijd tot tijd. Het ziekenhuis artsen gaf ons de vernevelaar. Vandaag de dag, mijn kinderen zijn prima, maar ze hebben wat bekend staat als "reactieve luchtwegen" ziekte. Dit betekent dat ze de symptomen van astma, wanneer ervaren zij een ziekte van de luchtwegen. Het betekent niet dat ze astma-patiënten. Het probleem gebeurt niet zo vaak als toen ze jonger waren. Maar af en toe moeten we breken de vernevelaar.

Bij hoest mijn jongens 'klinkt schors-achtige, of ik kan horen dat ze niet soepel ademen, lopen we naar de dokter en gebruik de vernevelaar. Hier is wat we doen.

Instructies

•  Zet de vernevelaar op een veilige plaats voor u om de behandeling toe te dienen. Mijn kinderen willen altijd om televisie te kijken terwijl ze het ontvangen van de geneeskunde. Veel mensen raden het plaatsen van de vernevelaar op een vlakke ondergrond. Dat klopt, maar een bank of de vloer in de buurt van een stoel in de woonkamer is ok, ook.

•  Monteer de onderdelen van de vernevelaar. Bevestig de twee kopjes elkaar door deze in elkaar. De groene piece of andere kleur dan duidelijk zal op de top.

•  Neem het geneesmiddel buis en knijp het in het bovenste deel van de cups. Laat uw kinderen doen dit of een van de stappen als ze oud genoeg zijn om het te verwerken.

•  Bevestig de slang aan op de compressor waar sprake is van een klein punt steken uit het. Sluit de slang aan op de cups met het geneesmiddel.

•  Bevestig ofwel het masker of de mond buis op de beker. Mijn jongens liever het masker gewoon omdat het gemakkelijker is. Met de mond buis, moet je je vinger in de andere kant zetten om te veel dampen weerhouden te ontsnappen aan de procedure.

•  Zet het masker over het hoofd van uw kind of de mond buis in de mond en zet de compressor. Als u alleen gebruik maken van een medicijn, dan is de procedure voorbij is in 5 minuten. Je moet verdubbelen die tijd als je meer dan een drug te gebruiken.

De bekers zullen een damp uitstoten en u kunt meestal zien of de procedure wordt gedaan als er geen gas meer. De compressor zal sputteren en snakken. Wanneer het heeft nog steeds de drugs op de capaciteit, zal het geluid luid en glad.

•  Was de stukken van de vernevelaar (niet de compressor) met warm water en leg ze op een schone handdoek te drogen. Om de paar toepassingen, was de stukken met warm water en zeep, en zorg ervoor dat alle zeep uit de afzonderlijke delen. Bedek de stukken met een andere schone handdoek om geen stof of vuil krijgen in het te verzekeren.

Plaats de onderdelen in een beveiligde, luchtdichte zak wanneer u weet dat u niet ze te gebruiken voor een tijdje.

Hints

  • Hier krijg je een recept van uw arts om een ​​vernevelaar krijgen. De meeste zorgverzekeraars dekken hen. De arts zal u voorzien van de slang en andere apparatuur die wordt geleverd met het als je het vraagt.
  • Krijg het recept geneesmiddel dat uw arts suggereert van de drogisterij. Wij hebben twee verschillende soorten. Xopenex is degene die we kozen. Meestal albuteral wordt voorgeschreven, maar ik heb het genomen en het maakt me ook zenuwachtig en nerveus. Xopenex is een geneesmiddel dat je niet helemaal zo gek maakt. Soms zijn de artsen vragen om een ​​drug genaamd Pulmacort naast de Xopenex gebruiken. Beide middelen openen de luchtwegen.
  • Voelen onmiddellijke verlichting bij gebruik van de vernevelaar. Het werkt onmiddellijk.
  • Verander regelmatig de onderdelen. Ze doen niet mee. De compressor zal duren voor een lange tijd.
  • Wees ervan bewust dat de vernevelaar motor is zeer luidruchtig. De televisie wordt omgezet zo hoog zou je denken dat een persoon die een hoorzitting probleem heeft is het kijken naar een show. Je zou zelfs kunnen overwegen oordopjes!
  • Wees ervan bewust dat er verschillende soorten van vernevelaars en de instructies in dit artikel zijn slechts voor een soort vernevelaar. Ze zijn allemaal gelijk, dat wel.